2020. október 25.a párjával járt itt 35Kirándulásunk vége felé egy kis édességre vágytunk. A belváros elején található cukrászdából sok ember jött ki csomagolt süteménnyel. Mi is sorba álltunk. Egy kis helyiség, igazi finom házi izékkel. Kávé, mellé hangulatot is kapunk. . kinti területen ülve- kényelmesebben is lehet fogyasztani , jobb időben. . A cukrászda mellett vendégház is működik.
2020. október 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Őszi kirándulásTokajba. . A Tisza partján fekvő hangulatos csárdát választottuk az ebéd helyszínének. Nem bántuk meg. . . Mindenben kiváló minősitést érdemelnek. Egy 40 perc alatt megebédeltünk. Juhtúros sztrapacska - persze mellé szamorodni dukált. Igen finom volt. Ízléses igen tiszta hely, minden területen. .
Udvarias kiszolgálás. . . Máskor is ide jövünk. . .
2020. október 10.a párjával járt itt 45 Kirándulásunk a Tisza tó környékén egy ebédel folytatódott, könnyen megtalálható Patkos csárdánál. Felszólítás a csárda előtt Egyek-. 5 km. . jól mutat a jelző tábla az út mellett. . Meg egy nagy bogrács-a mi mindent kifejez. . Nem halászlevet választottuk . Gyors , udvarias kiszolgálás-e gy óra alatt meg ebédeltünk.
. A leves igazi házias májgombóc levesvolt, nem két kanálnyi. . A második- ínyenceknek való rántott béka- hasábkrumplival,és slambuc jó- nagy tányérral, szalonnával. . Igazi házias ebéd volt. Tisztaság kifogástalan minden hol. . Ajánlom. .
2020. szeptember 19.barátokkal járt itt 55 Szeptemberi kirándulás Lillafüredre. Ebédünket a Molnár csárdában fogyasztottuk el, nem bántuk meg. Csak a legjobbakt tudom leírni az étteremről és a kiszolgálásról is. mivel már nem volt szabad asztal a teraszon gyönyörű idő miatt, igy egy hangulatos téli kert helyiségben ebédeltünk.
Az áfonyás eperkrémleves- tejszínhabbal nagyon finom volt, a libamájjal töltött sertés szűz - aszalt szólós mártással meg különleges étel . . nagyon jól éreztük magunkat, máskor is jövünk. .
2020. augusztus 9.barátokkal járt itt 55 Helyi séta a vár tövében lévő étterembe, a hely elég forgalmas helyen a fő út mellett van, de meg ér egy sétát -akár a belvárosból is. Hat hét asztal van kint. A hangulatos kockás abrosz már jó dolog. . Szinte azonnal kaptuk az étlapot, 50 félé pizza kínálatát. . Utána tíz perc múlva -a rendelt pizzát. . .
Könnyű, finom tészta. . . Levendulás limonádé- nem csak viz és gyümölcs keveréke. . . Ura sem volt csalódás a hely. . Ajánlom . .
2020. augusztus 3.a párjával járt itt 45 Hétvégi kirándulás- sehol egy hely a Duna parton . . Itt akadt. . Gyors rendelés- nagyon finom gyümölcs leves, a roston csirkemell steak, szerintem nem volt teljesen igazán átsütve-. csak sült csirke darabok lettek belőle, a mártás- citrom mártás volt,a mit választottam hozzá. Dekorációnak még virág darabok is voltak.
roston hal- puha, ízletes volt. A limonádé is jó nagy adag, tele narancs karikákkal. Jó eltelt a dunai nap. . .
2020. július 28.a párjával járt itt 35 Egervári várkastély után a csárdában ebédeltünk. . Régi retró stílusú étterem. . Harmad osztályú hely,de gyors udvarias kiszolgálás volt. Gyümölcs leves, töltött hús- frissen sütve, bőséges adag. . . Pörkölt háziasan. . Savanyúsággal . Árak a hely szelemének megfelelőek. .
Aki a városban jár az éttermet az út mellett megtalálja, nem sok ember téved be. . . Azt hiszem. .
2020. július 28.a párjával járt itt 55 Nyaralás az Örségben. . A városban egy hangulatos étterem z fő út mellett. Korlátlan fogyasztás- 3000ft- ért. Rengeteg félé ételből lehet választani,a helyi specialitást - dödöllét választottuk, ellőtte nagyon finom gyümölcs levest. A felszolgálás és a kiszolgálás nagyon barátságos volt. Hétköznap, és jöttek kirándulók szép számmal.
Ez is bizonyítja, a népszerűséget. Nagyon finom volt minden, házias izek birodalma. A rétes is. . . ajánlom. .
2020. július 28.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szentendrei séta a Bükkös patak partján, az út végén egy hangulatos nak leírt pizzás. . . Első benyomásnak nem volt az. . . Eredetileg csak bejelentkeztünk volna - másnapi pizzára, egy pohár víz mellett. . Nem volt jó élményünk, elsőre. . koszos asztalok, a helyen dohányzás - közben esznek, undorító helyzet. .
Megkérdeztük másnapra hol a nem dohányozó hely- ahol szeretnénk fogyasztani. . Az nincs. . töröljük a rendelt helyet. . Igy a híres pizza elmaradt. . A pincér csalódva nézett. . . Egy pohár vizet sajnos nem tudtunk nagyon értékelni ,meg a helyet sem. .
2020. július 20.a párjával járt itt 55 Szentendrei tartózkodásunk második napján egy szimpatikus éttermet választatunk,mint utóbb kiderült. Az étlapon sok félé ínyenc étel szerepel. udvarias kiszolgálás. . Rosé kacsamell mézes meggy zselével, narancs szósszal- , a párom pedig füstölt oldalas friss lecsóval, ,steakburgonyát fogyasztott.
Az árak a mai mindennapok emberének nem igazán olcsó-de a kifogástalan kiszolgálást és az ételeket meg kell fizetni.