2020. július 28.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szentendrei séta a Bükkös patak partján, az út végén egy hangulatos nak leírt pizzás. . . Első benyomásnak nem volt az. . . Eredetileg csak bejelentkeztünk volna - másnapi pizzára, egy pohár víz mellett. . Nem volt jó élményünk, elsőre. . koszos asztalok, a helyen dohányzás - közben esznek, undorító helyzet. .
Megkérdeztük másnapra hol a nem dohányozó hely- ahol szeretnénk fogyasztani. . Az nincs. . töröljük a rendelt helyet. . Igy a híres pizza elmaradt. . A pincér csalódva nézett. . . Egy pohár vizet sajnos nem tudtunk nagyon értékelni ,meg a helyet sem. .
2020. július 20.a párjával járt itt 55 Szentendrei tartózkodásunk második napján egy szimpatikus éttermet választatunk,mint utóbb kiderült. Az étlapon sok félé ínyenc étel szerepel. udvarias kiszolgálás. . Rosé kacsamell mézes meggy zselével, narancs szósszal- , a párom pedig füstölt oldalas friss lecsóval, ,steakburgonyát fogyasztott.
Az árak a mai mindennapok emberének nem igazán olcsó-de a kifogástalan kiszolgálást és az ételeket meg kell fizetni.
2020. július 20.a párjával járt itt 45Dunára néző asztal hétköznap Szentendrén. . Ebéd- étlap választása, a pincér igen nyegle stílusban elő adja . Gyümölcslevesük igen finom. a marhapörkölt is, a rántott hal karikák is gusztusosan voltak tálalva. A limonádét ízlésesen díszítve kaptuk,nemcsak hideg víz volt az egész. Szép kártyát elfogattak fizetésnél. Elüldögélne az ember órákig ilyen nyugodt Duna parton. .
2020. július 20.a párjával járt itt 25 Nyári kirándulás , a város főterén álló éttermet választottuk, Utólag-ezt nem kellet volna. . Fa burkolat, piszkos ,tele kávés Papirral, A
asztalon lévő terítőt előttünk lecserélték. . Rendelésünk sárgadinnye levesvolt,a mi egy paszirozott pép leves volt tulajdonképpen. .
Fő étel finom volt, töltött hús, gesztenyével töltve, áfonya lekvárral
A limonádénak nevezett jeges narancs darabokkal - összeöntve is felejthető. . A fiatal pincérek nyegle modora hozzá illik a negatív képhez.
2020. július 20.a párjával járt itt 55 Hangulatos őrségi szállásunk étterme- csendes helyen. Ebédelni lementünk. Gyümölcs levest választottunk, sok finom színes eper és ribizlivel volt tele a bögre. Főételként túros tészta, szalonnával és tejfellel, és dödölle volt választásunk. A túros tészta sajnos hideg volt, - elnézést kérve újra meleg lett.
A házi rétes puha, ízes volt. Gyorsan megebédeltünk. A helyen külön dohányzó rész is volt kijelölve,a mi sajnos mostanában nem igen ismert. Tiszta hely, megfelelő árakkal.
2020. július 6.a párjával járt itt 55 A kávézó és étterem a sétáló belvárosban található, ideális helyen. . Most egy Udvarházat is nyitottak. Itt volt szerencsénk egy délutáni pohár bort, egy limonádét fogyasztani. Ízléses belső, tisztaság fogadott. Fedett, hangulatos rész. Az árak is megfizethetőek . . Ajánlom az Egerbe látogatóknak. . . egy délutáni borozásra.
. Megéri. . Megjegyzés. A mögöttünk ülök dohányoztak,ez minket zavart, nem tudom van e külön dohányzó rész. .
2020. május 22.a párjával járt itt 55 Vírus helyzet után első kirándulásunk. . . Halászlé evés ügyben. . Az élet másként alakított,sajnos a kiszemelt étterem még nem volt nyitva. . Így arrébb - mentünk, a Hortobágyra. . Itt a Csárdát,már ismertük. . Most nem csalódtunk, igen gyorsan megebédeltünk. . igaz, még nem igazán mennek az emberek étterembe menni. .
A kiszolgálás igen gyors volt, a halászlevet lecseréltem. . Így kakukkfüves marha sült lett belőle, meg szlambuc-a népi étel. . a páromnak. . Nem bántuk meg. . . Minden nagyon tiszta volt, igen vigyáznak az szabályokra , és betartják még kell. . Távolság, fertőtlenítés stb. . Ajánlom az étteremt. .
2020. február 16.a párjával járt itt 45 lassan egy éve jártunk itt, persze bevásárlás céljából. Mivel az étterem -inkább büfé egy Tesco területén van. Fejlődést vettem észre, tisztább rendezettebb a büfé. Az önkiszolgálás tálcával, és műanyag késsel villával történik,. De az étel jelleg, minősége jobb lett. Sztrapacska, savanyú káposztaival- csak a tejfel hiányozott róla.
. A másik étel -csülök pékné módra- az is ízletes házias volt. . A sütemények friisek finomak voltak. Kókusz kocka, és somlói galuska. . Egyszóval most nem csalódtunk. .
2020. február 8.barátokkal járt itt 45Egy hétvége a belvárosi cukrászdában. . . Rendelés után gyorsan hozzák a finom somlói galuskát,a mi újra volt gondolva. . Ízléses tálalásban , forró csokival gyorsan el lehet fogyasztani. . Visszajáró helyi vendégek vagyunk, hiába nem volt még eddig csalódás a helyben. . Igen csak ajánlom a belvárosi hangulatos helyet a kirándulók számára is. . Külön nem dohányzó és dohányzó rész található a cukrászdában. .
2019. november 2.a párjával járt itt 45Hétvégi bevásárlás Gyöngyösön. . Egy nagy hús áruházban- ahol jóval olcsobbak a termékek. . Az áruház mellett az üzlet részében huzódik egy kis étterem. . Kiszolgálás udvarias, ajánlóval. . Főzelék, leves- házi izek szerint kimérve. . . Két kis asztalnál szeréynen megebédel az ember. . . Tálcás megoldással lehet választani. .
Ajánlom , ha az élelmiszerek nézegetése után éhes leszel. . .