2023. július 31.barátokkal járt itt 55 A BELVÁROSBAN , FREKVENTÁLT HELYEN NYILT A CURÁSZDA ÉS MINTABOLT. KÉZMŰVES, EGYEDI SÜTEMÉNYEK DISZELEGNEK A PULTBAN. EZT KINT A TERASZ RÉSZEN VAGY A BENTI RÉSZEN LEHET ELFOGYSZTANI, ELŐTT KIFIZETTJUKA SUTEMÉYN ÁRÁT,AMI IGEN MAGAS DEA KÉSZMŰVES MUNKÁT ÉRTÉKELNI KELL. NAGYON FINOM EGYEDI SÜTIK. TISZTASÁG, REND VAN ACUKRÁSZDÁBAN .
MELLETTE LEHET VÁSÁROLNI CSOKIKAT . AJÁNLOM A CUKRÁSZDÁT, MELLETTE 2 KONKURENCIA IS MŰKÖDIK.
2023. július 30.a párjával járt itt 45 HELYI VÁROSI EBÉD, VASÁRNAP. . FORGATOS BELVÁROS A DOBŐ TÉRNÉL. ÉTTREM ÉTTREM HÁTÁN,E GYIKBŐL TÁVOZUNK,MERT. . . ÁTMEGYÜNK A MÁSIK ÉTTREMBE , HOL SZIVESEN FOGADNAK. EZ SZÁLODA IS EGYBEN. RENDELÉSÜNK GYORSAN ELHANGZIK- 10 PERC UTÁN KÉSZ A FINOMSÁG. . . CSIRKEMELL MANGOS, SZINES SALÁTÁVAL, IGEN KIADÓS ADAG.
ÉS ROPPANOS KACSACOMB RÖSTI BURGONYÁVAL. MELLÉ HÁRSLEVELŰT IS RENDELTÜNK, KÖZBEN AZ EMBER NÉZIA SZINES EMBER SOKASÁGÁT, VINO ÜNNEP, ESŐDE HANGLATÉS SOKSZINŰSÉG AZ VAN EGERBEN EGY VASÁRNAP EBÉDIDŐBEN. AJÁNLOM.
2023. július 17.a párjával járt itt 55KÁNIKULA - UT MELLETT A PLAZÁNÁLE GY ÉTTEREMET LÁTTUNK. A HELY NAGYON TISZTA, ÉTTEREM ÉS SZÁLLODA IS EGYBEN. UDVARIAS PINCÉR AKI GYORSAN SZINTE PERCEK ALATT TESZ RENDET A VENDÉGEK UTÁN-FELSZOLGÁ LNAGYON FINOM OLASZ PENNE , ÉS SZÚZ PECSENYE VOLT A TÁNYÉRUNKON. FINOM VOLT ÉS BŐSÉGES ADAG. AJÁNLOM A HELYET
2023. július 17.a párjával járt itt 55SOPRON , BELVÁROS -S ÉTA. . A PIZZŰZÓ A VÁREKRÜLTBEN A VÁRFAL MELETT EGY CSENDES UDVARABAN VAN. A HELY NAGYON JÓ,MIVEL KÜLÖN VAN A DOHÁNYZÓ ÉS ANEM DOHÁNYZÓ RÉSZ. GYORSAN MEGRENDELTÜK A PIZZÁT, FINOM ROPOGÓS FORRÓ ÉTELT KAPTUNK. SÖRREL KIEGÉSZITVE EGY JÓ VACSORA VOLT. A HELY IS NAGYON JÓ HELYEN VAN, A ZAJOS HELY HELYETT AMI 5 PERCRE VAN .
AJÁNLOM. SOK FÉLE FINOM SÁG VAN, SÉ ÁRBAN IS MEGFELELŐ.
2023. július 16.a párjával járt itt 55Nyári kirándulás a forró melegben. Egy éttermet találtunk sétáló belvárosban a sok közül. Gyorsan rendeltünk, mivel sajnos nem volt más a vendéglőben. Hideg gyümölcs leves- pohárban , tojásos nokedli- savanyúsággal , igazi házi izék voltak. Túros csusza - párom azt evett. Finom bor, és nagyon udvarias kiszolgálás. Tisztaság. Ajánlom a helyet.
2023. július 16.a párjával járt itt 45Soproni forróságban egy régi éttermet fedeztünk fel. Önkiszolgáló, egyszerű hely. Régi tálcás hangulat. Gyümölcs leves, rakott bolognait választottunk. A leves igen nagy adag volt, és finom - hideg.. Ebben a forróságban igen jól esett. Az étterem a várkerületben van. Egy gyors ebédre megér betérni.
2023. július 16.a párjával járt itt 55Soproni nyaralás kezdete - Ezt az ismert pub és vendéglő nem okozott csalódást, már voltunk itt. A pub egyik része cukrászda. Rendelésünket közvetlen barátságos hely vette fel. Nagyon segítőkész volt. - megoldjuk volt a válasz. például görög saláta -nem volt az étlapon ők külön ezt elkészítettek. Nagyon ajánlom a séta előtt után. a belvárosban.
2023. július 14.a párjával járt itt 45Útban nyaralásunk célpontja falé Kapuváron egy régi stílusú éttermet találtunk. Jól kitáblázva az út mellett. Nagyon gyorsan egy fél óra alatt igen gyorsan megebédeltünk. Nagyon finom gyümölcslevest, ebben a nagy melegben. Rakott cukkini-brassói apropecsnyét , saláta és tonik volt az ebédünk. Gyorsan jól lakva megelégetve folytattuk utunkat Sopron felé. Ajánlom.
2023. június 30.a párjával járt itt 55Már voltunk ebben a hangulatos , halász csárdában, de most újra erre kanyarodtunk. Most sem bántuk meg- egy őrá alatt nagyon finom ételeket kaptunk ebédre. Rendeltünk nagyon finom halászlevet, lebbencset, és rántott halat , petrezselymes krumplival. Minden nagyon házias étel volt. Az étlapon sok minden szerepel, nagyon sok mindenből lehet választani. Ajánlom.
2023. június 30.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A NYÁRI KIRÁNDULÁSUNK KEZDŐ ÁLLOMÁSA, CSAK POZITIV VÉLEMÉNYT TUDOK LEIRNI MINDEN TEKINTETBEN A SZÁLODÁRÓL,. TISZTASÁGRÓL. ÉTTEREMRŐL MELYBEN FÉLPANZIOS ELLÁTÁST KAPTUNK. ESTE SZINTE AZ EBÉDET LÁTTUK MAGUNK E LŐTT, BŐSÉGESEN LEVES FŐÉTEL DESSZER VOLT. A PINCÉREK RENDKIVŰL KEDVESEK, SEGITŐKÉSZEK.
A SZOBA KELLEMES TISZTA- SŐT PATYOLAT TISZTA,MINDEN . A PARKOLÁS AZ EGY GOND- MÉG A FÚRE IS LEHET-NE ÁLLNI, -MONDTÁK. KEVÉS A HELY,MINT MINDEN SZÁLLÓNÁL. A VÁROS HANGULATOS - A SZÁLLODA A KASTÉLY MELLETT,A PARK MELLETT VAN, AHOL CSEND URALKODIK. A SZÁLLODÁBAN FÜRDÉSI LEHETŐSÉGIS VAN, TISZTA - KELLEMES MEDENCE. SZÉP NAPOKAT LEHET ELTÖLTENI- AJÁNLOM.