2023. március 26.a párjával járt itt 45 Budapestikirándulásunk végén ebédelni szerettünk volna, mivel a Keleti pályaudvar mellett 10 percre található, igy a Guru palcsintázót választottuk. . Sor állás- hétvégén. . . Túros , gyümölcsösét és almás fajhéjás palacsintát választottunk. A székek elég magasak, közben lehet látnia nagy tömeget a plazában.
Megrendeltük. . . Közben szóltak hogy nincs fahéjas , túrós. . . Kaptunk pluszban egy gyümölcsös ,szedres túros plusz palacsintát. Nagyon finom volt, a villa és a kés - ami eldobható elég nehezen lehet étkezni. . . ajánlom. A többi étel ára igen magas, ezt csak olvastuk.
2023. február 26.barátokkal járt itt 35 Szombat délután találomra a belvárosi Görög kávézót választottuk egy beszélgetésre. . A kávézó igen kis létszámot tud fogadni, a feljárat az emeletre egy csiga lépcsőn ami nem igazán jó. . Már a régi bútoriakat is megfogta az idő, szerintem egy felújítás ráférne a kávézóra is. Rendelés - l majd lent is kell fizetni, .
. halottunk
Finom volt gyümölcs tea. de vegyes érzelmekkel jöttünk el. A hűtőben egy pár sütemény darab, ami nem igazán volt kívánni való. .
2023. január 31. járt itt 55 Hétvégi kirándulás a nemrég átadót új Nemzeti múzeumban. Ami megért egy félelőtti sétát, de az egy más történet. A kiállítások végén meg kerestük a bisztrót, ami igen modern szürke színű, önkiszolgáló bisztró. . Nagyon tiszta, modern bútorokkal felszerelt hely. A kínálat bőséges. . .
Mi cékla levest, hús levest, töltött csirke hús, és érdekességként , rántott malac fület, palacsintát és csoki tortát ettünk. Nagyon finom volt minden. . kifogástalan. . Ajánljuk a kiállítások után, ami egy új dolog a látogató számára.
2023. január 8.a párjával járt itt 45Bevasalás előtt után jól esik egy kis édesség a plázában. . . Tiszta, kis helyen lévő kávézó. . A kínálat délutánra fogyóban van, mai természetes. . Igy egy csoki tortát választunk, ízletes egy kicsit sok csoki krémmel töltve. ülőhely már nem sok akad,, Elfogyasztva sütit irány a bolt. . Kiszolgálás udvarias, rögtön elviszi a tányért.
2023. január 8.a párjával járt itt 35 HÉTVÉGI BEVÁSÁRLÁS ELŐTT JÓLE SUKE GY KÁVÉ. . . . A KÁVÉZŐ A PLÁZA TERÜLETÉN TALÁLHATÓ. GYORS RENDELÉS ASOK FÉLE VILÁGBAN LÉVÓ KÁVÉ KÖZÜL. . Az OLASZ KÉVÉK KÖZÜL VÁLASZTUNK, RÓMÁT ÉS SZICILIÁT. . . A SZICILÁS KÁVÉ NARANCS DARABOKAT IS TARTALMAZ HOZZÁ TEJ IS JÁR. . . A ROMAI KÁVÉ CSAK SIMÁN JÁR. . .
GYORSAN KI HOZZÁK ÉS ELFOGYSZTJUK. . FIZETÉS UTÁN IRÁNY VÁSÁRLÁS APLÁZÁBAN. . . AJÁNLOM A KÁVÉZÓT, ERŐT AD A KÁVÉJUK. . .
2023. január 5.a párjával járt itt 45 kARÁCSONY UTÁN DE SZILVESZTER ELŐTTBUFAPESTI HNGULATBAN SÉTÁLTUNK. . . A TÖMEG ORIÁSI A BELVÁROSBAN. . IGAZI HNAGULATOS A BELVÁROS. . MEGÉHEZTÜNK AZ ITTHONI KÁPOSZTA UTÁN DE MÁR VALMI KÖNYEBBET SZERETTÜNK VOLNA ENNI. . MEGTALÁTUK ASÉTÁLÓ UTCA MÁSIK RÉSZÉN EZT AZ ÉTTEREMET. PIZZÁT RENDELTÖÜNK YGHOMTUNK PIHENÉSÉRE. . .
20 PERC UTÁN JÓ VÉKONY TÉSZTÁBÓL KÉSZÜLT MARGARETHA ÉS MAYFAROS PIZZÁT ETTTÜNK. . FINOM VOLT . KISZOLGÁLÁS IS UDVARIAS VOLT. AZ ÁR I SMEGFELELŐ, 3000 DT DAVJA VOLT. A Z ASTALUNK IS NAGYON JÓ HELYEN VOLT, KILÁTTUNK A SÉTÁLÓ EMBEREKRE, TURISTÁKRA MI MÉG JÓ I SVOLT. AJÁNLÓM AZ ÉTTERMET.
2023. január 4.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Délutáni hangulat Eger belvárosában, egy hangulatos kávézóban. . Tele fiatallal, jó látni . . Rendelés - azonnal történik, csak egy forró csokit szeretnénk. . Érkezik a bögrés, forró csoki ,a mit jól esik kavargatni és közben beszélgetni. . . Egy óra után a kávézóból búcsúzunk. Minden kifogástalan és udvarias volt, Nagyon jól éreztük magunkat ,
2022. december 17.a párjával járt itt 55 Budapesti séta , Kossuth Lajos utca - cukrászda . ahová be kell menni. . Egy időutazás, hangulat és finom cukrászdai kínálat. A név kötelez, de nem csalódunk benne. Tízóraira kávé, süteményiek kézműves munkák a kirakatban és a valóságban. . Csoki golyó 200 ft, kávé 1000 ft amihez már hozzá szoktunk. . . Kiszolgálás is kiváló.
. . Röiden minden kiváló és békebeli. . Utána jön a belvárosi élet szaga. .
2022. augusztus 10.a párjával járt itt 45 Váci kirándulásunk vacsorája - a hangulatos Duna partján lévő pincében volt. Hangulatos étterem ,tiszta asztalok -első benyomásként is jó. Foglalni kell asztalt, mert igen népszerű. A kilátás a Dunára az asztal mellől. Rendelésünk felvétele után elég hosszan vártunk, de ugye friss ételek kerültek elénk. .
A leves finom eper leves, túró gombóccal- ilyen meleg időben jól esett. Á saláta is finom és nagy adag volt, a káposzta saláta -viszonyt elég ízetlen volt. Az almalé ára - számolva fél liter ára 1500 ft De nyár van és meleg. . . Ajánlom, a dunai hangulatot. .
2022. július 30.a párjával járt itt 55 Kirándulásunkat egy szabolcsi kisvárosban. . Olyan a szállásunk- a helyet képek alapján választottuk , igazán nem bántuk meg. Csák szuper szavakban tudok irni. . . Minden az igényességre vall, pl reggeli svéd asztalos, tiszta,,,, Ha elfogy a kitett étel, rögtön pótolják, minden van a terítéken. .
A pihenést a legjobban szuper medence jelenti amit használhat az ember s- szinte egész nap. . A szoba tiszta, felszerelt , A szálloda udvarán zárt parkoló működik. . A vendég látók igen segítőkészek, barátságosak. . Nagyon ajánlom. . .