2014. január 21.a párjával járt itt 55 A sárvári Danubius Health Spa Resort szállodát minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánlom. Több helyen jártunk már a párommal, de ebben a szállodában semmiféle hibát nem találtunk. Udvarias, figyelmes személyzet, bőséges választék várja a vendégeket.
Ami még ezen kívül nagyon tetszett, hogy ebben a szállodában nem csak wellness elemek és 28-34 C fokos medencék találhatók, hanem gyógyvizes medence is van. A szállodát övező park és tó szintén pompás látványt nyújt bármely évszakban. Többször jártunk már a szállodában és biztos vagyok abban, hogy még vissza fogunk térni
2014. január 16.a párjával járt itt 45 3 éjszakát töltöttünk a Hotel Kapitányba. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A szállás kitűnő volt, a személyzet kedves és segítőkész, a félpanzió keretében pedig bőséges és választékos étkezésben volt részünk. A lovagi torna és az azt követő vacsora felejthetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyetlen egy dolog amin én egy picit változtatnék. Ez pedig a medencék hőmérséklete. :) Egy-két medencében kicsit emelnék a hőfokon.