2018. augusztus 22.családjával járt itt 35A pincérek igyekeztek. Nekünk az ételek minőségével volt gondunk, a porlevesek, sótlan köretek, félig átsütött húsok.
2018. június 30.gyerekekkel járt itt 25A fülledt meleg és a rengeteg légy miatt negatív. A főnök úr nagyon figyelmes és kedves volt, viszont ha ő nem volt jelen, a dolgozók egyből lazâbbra vették a figurât!
2017. július 3.gyerekekkel járt itt 15 Júliusban töltöttünk itt el 3 napot. A hotelbe szerettünk volna foglalni, de nem volt hely csak a faházban, a recepciós hölgy arra a kérdésemre, hogy nem túl melegek-e ezek nyáron, azt válaszolta, hogy nem, ezek szigetelt modern faházak, nem melegszenek fel! Szívesen bezártam volna oda ezt a hölgyet egy hétre! Pokoli meleg volt, kint 38 bent 36 fok!
Nem tudtunk aludni! Hoztak egy ventillátort, nem sokat ért. Éjjel a tóban élő kecskebékák hangos mekegése tette fel az i-re a pontot. A faház felszerelése, berendezése egyszerű, de nekünk megfelelt. A wifi hiányzott. 30 fok alatt biztosan jól éreztük volna magunkat. A fürdő nem nagy szám, egy medencét tudtak a gyerekeim bent használni és a kinti kettőt. Kánikula lévén itt is zsúfoltság, tömegnyomor. Az étkezés: a reggeli és a vacsora megfelelő volt, az ebéd menzás, kritikán aluli! Pl. egyik nap káposztás tészta, amit nagyon szeretünk, de itt a tészta elfőtt, sótlan volt, és a félig nyers káposztát is nagyítóval kellett keresni rajta! Kipurccanva, nagyon rossz szájízzel jöttünk haza!
2017. július 2.gyerekekkel járt itt 35 Összeségében jól éreztük magunkat, de a hely nincs ár/érték arányban. A hotel udvara szép, rendezett, viszont a belső takarítással nem állnak a helyzet magaslatán. A kemény matracokat már orvosolták, a szobákból a klíma ami nagyon hiányzik. Bár amelyikben van ott is irreális összeget - 2000Ft / nap / fő - kérnek érte.
Mintha egy szobában ha 3 fő van akkor a klíma 3x annyit fogyasztana! ! ! A szakács még mindig nagyon gyenge és a megmaradt jéghideg tojásrántottát is pofátlanul kirakta másnap az asztalra. A személyzet segítőkész, a pincérek kedvesek.