2022. március 22.gyerekekkel járt itt 55Tisztában voltunk a cím alapján, hogy egy kellemes sétával érhetünk a szállásunkra. Gyönyörű környezetben, hangulatos, szép a hotel. Remek személyzettel, finom, bőséges ételekkel. Csendes, hangulatos, kényelmes. Február elején voltunk, tehát a a szállás kertjét nem élvezhettük, de szándékunkban áll akkor is élvezni a vendégszertetetüket.
2022. január 3.barátokkal járt itt 55 Korábban olvastam hozzászólásokat, kritikákat a hotelról. Kicsit félve vágtan bele, de hatalmasat csalódtam, méghozzá kellemesen. Tudtam, hogy nem 5 csillagos helyre készülök, mert az nem fér bele a költségvetésembe, ennek ellenére mindent megkaptam abban az 5 napban, amit csak szerettem olna, amire vágytam.
Szép, tiszta, kellemes, csendes szobám volt, erkélyről gyönyörű kilátás, lift mindig volt szabad. Kényelmes, remek ággyal, aranyos zuhanykabinos fürdőszobával. Rendkívül segítőkész személyzettel, akik segítettek a napi szabadidő eltöltésében, vinat- VOLÁN Busz menetrenddel, mindenféle tanéccsal. Remek szakember volt a masszőr, pihentünk a sószobában, a wellness részben. Bőséges, finom ételeket kaptunk, hatalmas választékkal. Igazán nem értem azokat, akik nem érezték jól magukat, ők hibákat kerestek, nem kellemesen eltölteni szerették volna az itt töltött időt.
2019. október 14.barátokkal járt itt 55Másodszor mentünk barátokkal, unokámmal ebbe a nagyon családias, szuper panzióba. Csodás tájakon lovagoltunk, remek ételeket kaptunk. Közvetlen a szállás épülete mellett csordogáló patak mentén a "szűz" területeken is lehet sétát tenni. Virágos, gombás rétek, madárcsicsergés. Csend, nyugalom. Mindenkinek jó szívvel ajánlom
2018. április 22.egyedül járt itt 55 Március 17-24-ig élveztem a Hotel vendégszeretetét. A legvacakabb esős, szeles, szinte télies hideg időjárás volt az első 5 napban, mégis kellemes meleg, kényelmes szobában, remek kilátással, szolgálatkész, udvarias személyzettel. remekül pihenhettem. Köszönöm.
Azóta is visszavágyom, nagyon remélem, hogy eljutok ide még olyankor is, amikor nem csak a kopár fákat, utakat lehet látni, hanem a csodás parkot, virágokat.
2017. április 27.gyerekekkel járt itt 55Huszon éve vagy tán még régebben évente legalább egyszer ott étkezünk, ha Budapestről odaszabadulunk. Imádjuk.Bőséges, finom ételek, nagyszerű profi kiszolgálás. 3 gyerekünkkel, 2 unokánkkal kötelező program. Mindenki megtalálja a "kedvencét" , s következő alkalommal a még jobbat.Csak ajánlani tudom mindenkinek.