2018. szeptember 11.a párjával járt itt 45 Második alkalommal jártunk a szállodában, azért választottuk ismét, mert az előző alkalommal nagyon megvoltunk elégedve. Mostani tartozkódásunk alkalmával ezt sajnos már nem modhatjuk el. Az egyik porbléma az volt, hogy szomaton esküvőt tartottak a hotelben,
így a vacsora választéka elég szegényes volt pl.
főtt szeletelt csülők rajta egy grill sajt. Gyümölcsök között felszeletelt ananász értem ez alatt hogy a héjja teljesen meg volt barnulva, belül a gyümölcs széle is. Második nap vacsorára úgyanez az ananász egy tálban volt negyedelve a mustlincák ették. Főételnek többek között lencsefőzelék volt, más szállodákban vacsorára nem szolgáltak fel egy főzeléket sem, a szezámmagos csirkemell nagyon száraz volt. Összefoglalva egy évvel ezelőtt nem tudunk betelni a vacsorával, és a választékkal, így tudunk különbséget tenni a mostani illetve az előző ételekkel kapcsolatban. Az esküvő rendezéssel kapcsolatban, az nagyon jó lett volna, ha előre kapunk tájékozatást a rendezvényről, így eldönthettük volna hogy bevállaljuk az éjszakai zenélést, mert este 11-kor még azt hallgatuk az ágyban. Kommenteket olvasva, aki jót írt a szállodáról, annak a Hotel Igazgatója válaszolt, aki nem volt megelégedve azt választra sem méltatta. Tisztelettel:Dömötör Zsoltné
Hotel Palota válasza
Kedves Dömötör Zsoltné! Sajnálattal olvastuk, hogy pihenése nem volt zavartalan. Véleménytől függetlenül igyekszünk valamennyi vendégvéleményre válaszolni. Szerencsére nagyon sokan tisztelnek meg minket észrevételeikkel, köszöneteikkel és időnként sajnos elmarasztaló véleményekkel is, melyekért kivétel nélkül nagyon hálásak vagyunk, mert hozzásegítenek minket szolgáltatásink reális értékeléséhez és a gyakorlati kivitelezés javításához.
Az elmúlt időszakban személycsere történt konyhánk vezetésében, mely valóban több odafigyelést, támogatást, visszajelzést igényel annak érdekében, hogy a megújult csapat töretlen lendülettel dolgozhasson kínálatunk megújításán, frissítésén, és a szállodához illő színvonal fenntartásán. Bízunk abban, hogy legközelebbi látogatásánál pozitív változásokat tapasztal majd szállodánkban. Üdvözlettel, Ivacs Lajos szállodaigazgató
2018. október 1., , Hotel Palota