2017. december 3.a párjával járt itt 55 Nyár elején voltunk itt három éjszakát. A személyzet készséges volt. Tiszta, tágas szobát és tágas (! ) fürdőszobát kaptunk. Egyéni kéréseinket is készségesen teljesítették a szállodához tartozó étteremben. Csak reggelit kértünk, ami (sok szállodában jártam már) viszont kiváló minőségű, változatos volt, és ízlésesen tálalták.
A reggeli a környezettel, tálalással, a nem tolakodó zenével együtt egy nagyon jó élmény volt. A környéken nagyon sokat lehet kirándulni. Ajánlom a Diósgyőri várat, nagyon szépen renoválták, és jó a tárlatvezetés.
2017. december 3.a párjával járt itt 15 Tavaly télen voltunk itt. Fotón nagyon profinak tűnt. Alig tudtunk beparkolni. Az étkeztetés kritikán aluli volt. A reggeli minősége, és a tálalás egy nyári táborozáshoz jó lehet, de a 4 csillaghoz méltatlan. A személyzetnek én hívtam fel a figyelmét, hogy a sajtot belepte a penész! A válasz kb. a bocsi'volt.
Ha 4 csillagosnak reklámozzák magukat, akkor szolgáltassanak is. Felárért a főépületben kaptunk szobát, ami egyből az étkezőbe(! ) nyílt(amit persze nem tudtunk előre), így bárki beszélgetett a közösségi térben részese lehettünk a témának. Reggel z egy fős személyzet csörömpölésére ébredhettünk, késő este pedig a személyzet és barátai röhögcséltek jó hangosan az ablakunk előtt. Hát családias volt, az biztos, és az is, hogy ide nem jövünk többet.