Doni71

Doni71 adatlapja

43Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Kritikus
Regisztráció2016.09.15
Utoljára itt2024.09.16

Néhány kiemelt értékelés

2024. szeptember 16.a párjával járt itt
Már 11 évvel ezelőtt jártunk itt a párommal, csak akkor még Kék Duna Hotel néven futott. Emlékszem, hogy akkor a tetőtéri szobában nem volt légkondi és kegyetlen meleg volt, de ezt mára orvosolták egy nagyon csendes légkondicionálóval. De kezdem az elején; A szálló megközelítése jó, parkolóhelyei vannak, és ellentétben sok más, drágább szállodával, itt még fizetni sem kell érte.
Átlagos 2024. szeptember 16.a párjával járt itt
Előszőr jártunk Tatán, mert épp útbaesett, és gondoltuk megnézzük a várost és a várat. A város nagy mértékben retró és kaotikus mind építszetileg, mind az utakat tekintve. Amennyit láttunk belőle, nem fogott meg hangulatilag. A vár maga szépnek mondható, de nem túl kiterjedt. Túl sok látnivaló a tavon kívül nem ad, de az kifejezetten szép.
Gyenge 2020. október 7.a párjával járt itt
Egy ismerős ajánlatára tértünk be ide. Első ránézésre kellemes hely, jó parkolási lehetőséggel. Belül elég nagy a tér, viszont szorosan vannak az asztalok. A kiszolgálás némileg kaotikus, mivel nehezen értették meg, miből mennyit kérünk, ráadásul rosszul is vezették fel a számlára, de ezt korrektül, rögtön módosították is.