2019. május 31.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Azért választottuk ezt az éttermet, mert szeretjük a halételeket. Itt pedig kiemelkedően nagy ezekből a választék. De legyen is, ha egyszer halászcsárdának nevezik a helyet. Szóval az étterem hangulata kellemes, és elfogadhatóan kényelmes. Bár parkolási lehetőség elég körülményes a környékén.
A nagy sokára kiérkező és rendelést felvevő pincér az ételre vonatkozó kérdésünkre nem tudott válaszolni, mert nem volt otthon a szószokban. Az ételek viszont gyanúsan hamar elkészültek. Ráadásul érezhető is volt rajtuk, miért is volt ilyen gyors, hiszen a hal csak épp langyos volt. Szívesen visszamentünk volna a választék miatt másnap is, de ennyi bőven elég volt.
A szálloda központi helyen, de mégis csendes utcában van. Igazán nincs messze semmitől. Az épület látványa kellemes, a beltér hangulatos. A szobák megfelelő nagyságúak és felszerelésűek, de a falak papírvékonyságúak. Erősen látszik a szállodán a spórolás és elhanyagolódás.
Például beáznak a folyosói ablakok, a wellness részleg üvegtetőjén kegyetlen mocsok van a ráhullott levelek miatt. A teraszokon áll a madárürülék, melyet csak az eső takarít le. A wellness rézlegen a szauna hőmérséklete rendben van, de a jakuzzié lehetne melegebb. A részleg 6-21 óra közötti használhatósága teljesen korrekt. Viszont hihetetlen, hogy a szaunában nincs felöntő. . . azaz van, mint a mellékelt képen is látszik. :)
A reggeliben minden van, amire ennek a kevés vendégnek szüksége lehet, s azzal nem is volt probléma. Bár a terítőket nem cserélik napi szinten. A személyzet kedves és segítőkész. A szobafoglaláskor észrevett széf-, és lámpa problémát másnap megoldották. Tény, hogy nem rögtön, de ez túlélhető. Összességében jól éreztük magunkat, és több hiányosságot annak tudok be, hogy nagyon minimális volt a vendéglétszám.
2019. március 15.a párjával járt itt 45 Már több esetben jártunk itt, és mindig meg voltunk elégedve. A hely hangulata és tisztasága kiemelkedő. Kissé eldugott helyen van, de épp ez az egyik előnye. A kiszolgálás kedves és gyors. Sajnos nincs túl nagy választék, de azok finomak. Bár nem átlagon felüli, és a mennyiség sem horribilis, de az árak korrektek.
Bárkinek, aki arra jár, csak ajánlani tudom, bár nagyon más nincs is azon a környéken. :)
2018. július 31.a párjával járt itt 55 elég sok éttermen látogattunk már meg kisebb-nagyobb sikerélménnyel. A keszthelyi Tompos étterembe is csak a szokásos érzésekkel tértünk be. A hely környezete nyugodt és kellemesen csendes. Parkolás is könnyű. A belső elrendezés tágas és hangulatos. A kiszolgálás nem túl gyors, de kedvesek a pincérek. Az ételválaszték nagy és változatos.
Mi két különböző halételt rendeltünk és nem csalódtunk, sőőőt. . . ! A harcsapaprikás, ill. a lazac nagyon finom volt. ez utóbbi még véletlenül sem volt száraz. A tálalás is szemkápráztató volt és a mennyiséggel sem volt problémánk. Az ételek árfekvése mondhatni közepes, de megéri, amit kapunk érte. Biztosak vagyunk abban, hogy még visszatérünk ide.
2018. május 25.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kezdjük a jó résszel! A reggeli és vacsora teljes mértékben megfelelő volt, s főként az utóbbi esetén le a kalappal a szakácsok előtt! A választék elegendő, csak kicsit sétálni kell a szoba elhelyezkedésének függvényében. A recepciókon, illetve a személyzet kellően korrektek és udvariasak. Csak ne akarjon senki se elmenni a szabadulós játékra!
! ! Maga a játék még elfogadható lenne, bár közel sem tökéletes. De az azt üzemeltető "úriember". . . . hát röviden csak a bö. . . . jelzővel tudnám jellemezni. Ilyen arrogáns, nagyképű és lekezelő . . . . . . élőlénnyel még a közéletben is nehezen lehet összefutni, nem hogy egy szálloda szolgáltatása során. A wellness szolgáltatások rendben vannak, bár mi nem mentünk le a fürdőház részbe. Sajna a palota fürdője csak 18:00 óráig üzemel, de a szaunák hőfoka és a kiszolgálás elsőrangú, csak a jakuzzi lehetne kissé melegebb. A fitness-teremnek csúfolt helyiségben a futópadon kívül semmit nem szabad használni, mert nem csak gagyi, hanem egyenesen balesetveszélyesek. A legnagyobb probléma, ami a négy napunkat megkeserítette, az a légkondicionálás hiánya. A leírásban az szerepelt, hogy légkondicionált szobák. Hát az csak egy légbefúvó a falban. Persze a panaszunkra érkezett karbantartó kijelentette, hogy az jól működik, és tök természetes számára a 27-28 fok benn, nyitott ablaknál hajnalban, mikor kinn is 18 volt max. S mielőtt bárki arra gondolna, hogy nem tudok egy légkondit kezelni, közölném, hogy jól ismerem a működésének specifikumait. Sajna nem ajánlottak fel cserét, vagy bármi segítséget, és én sem vagyok az a típus, aki veri a pultot egy új szobáért, így hulla fáradtan érkeztünk haza. Maga a szoba egyéb szempontból tökéletes volt. A tisztaság, a személyzet, az étkezés és a csütörtöki programok szerencsére feledtették némileg az egyéb problémákat, de csak némileg sajnos. Tehát, aki szeret melegben aludni, és nem érdekli a fitness, (bár az étkezésért sétálni kell), illetve nem akar szabadulós játékban részt venni, annak tökéletes választás lehet!
2017. szeptember 26.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállás a klasszikus 4 csillagos szolgáltatásokat adja. Az elhelyezkedése kifejezetten jó, hisz 10 perc alatt gyalog elérhető a legtöbb látnivaló a városban. főleg, ha a parkra néző szobában van az elhelyezés. A wellness részlegen minden megvan, mi elvárható lenne. Az étkezéshez elég sokat kell sétálni, de attól függ, mely részében kap az ember szobát.
A tisztaság és a személyzet korrekt, bár néha kellett várni a wellness részlegen, hogy előkerüljön az illetékes. De ez a munkáltató hibája, mert itt is első a spórolás. Ez az ételek minőségéből is kitűnik, mert - igaz bőséges- de a szakács Michelin-csillagot biztos nem kap. Volt ami sós volt, volt, ami sótlan, de nem kicsit egyik sem. Az ízektől pedig nem ugrottam hátast. De lényegében azért éhes nem marad senki, csak nagyon meg kell gondolni mit választunk. Az étkezéssel kapcsolatban még annyit, hogy le a kalappal a pincérek előtt! Régen találkoztam ilyen korrekt és igazi mester-pincérekkel. Sajnos a nevüket nem tudom, csak annyit, hogy egy víg kedélyű magas és egy szemüveges, kissé köpcösebb, kiket kiemelnék! A helyet az ételektől független csak ajánlani tudom!
2017. szeptember 20.a párjával járt itt 55 A párommal töltöttünk itt 2 éjszakát szeptember első felében, megérte! Elég sok értékelést adtam már szálláshelyekről, és van összehasonlítási alapom épp elég. Nem is véletlen, hogy felvetettem az "itt jártam" oldalára. Eddig még egy esetben sem értékeltem a pontozáskor ilyen magasra szálláshelyet.
De az Éden vendégház megérdemli. Az épület külsőleg nagyon kedves és hangulatos. A kerti részen kisebb játszótér, pingpong-asztal, tollas, bográcsozó és főként egy nagy jakuzzi és egy kisebb medence áll rendelkezésre 10:00-tól 22:00-ig. Csodás élmény volt ebben a környezetben a jó hőfokú kinti jakuzziban ejtőzni este. Csak 1 éve nyíltak meg és még tökéletesen érezhető mindenben az új hatás. Igényes a szoba, kényelmes franciaággyal, csodálatos berendezéssel, tágas zuhanykabinnal. Külön dicséretet érdemel az a kedvesség, hogy bekészítettek ásványvizet, cukorkát. A reggeli természetesen nem svédasztalos volt (kis létszám), de tökéletesen megfelelt a minőség, a választék és a mennyiség. Az elhelyezkedése az aggteleki barlang bejáratától kb. 500 m. A tisztaság és a személyzet hozzáállása példás. Aki aggtelekre menne, vagy egyszerűen csak lazulni akar, vagy épp a párjával szeretne eltölteni kettesben pár hangulatos napot, annak csak ajánlani tudom!
2016. október 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda nem épp a központban helyezkedik el, de alapvetően egy ekkora településen nincs távolság. Mikor a szállodában fogadtak, kedvesek voltak, informatívak és roppant udvariasak. Ahogy kell, bemutattak mindent és elkísértek. A tisztaság szintén kiemelkedő, ill. a külsű jakuzzi, a benti élménymedence és szauna is.
Semmire nem volt okunk panaszra. Az ételválaszték nem volt olyan, mint egy nagy hotelben (mivel téli időszakban voltunk), viszont nagyon finom volt, és mindig volt az ízlésünknek megfelelő. Nagyon ajánlom mindenkinek, mert egy igazán kellemes és hangulatos hely.
2016. szeptember 21.a párjával járt itt 45Több esetben is jártunk ebben az étteremben, és alapvetően minden rendben volt. A kiszolgálás jó és kellően barátságos, az ételek jók, az adagok megfelelőek. A hely elhelyezkedése kitűnő. A választék jó, s mindenki megtalálhatja a neki valót. Érdemes kipróbálni a cipós leveseket!
Érdemes felkeresni, ha Tapolcán jár valaki.
2016. szeptember 15.a párjával járt itt 45 Már több esetben jártunk itt, s ez nem véletlen. Itt ettem életem legfinomabb velős pirítósát, ráadásul olcsó. Elég nagy a parkolója, és mindig vannak az étkezőben. Azért nevezem így, mert nem mondanám étteremnek, mivel a választék nem túl nagy és igazán csak gyors ételeket kapni. Viszont azok roppant finomak.
De mint mondtam, a velőst érdemes itt megkóstolni elsősorban. Mindenkinek ajánlom, aki Tapolca környékére jön.