2018. május 7.egyedül járt itt 25Egy sokat utazó gastroblogger cikkében olvastam a helyről, aki nagyon jókat írt. Tettem egy kerülőt és megkóstoltam.
Kár volt.
A hely szokásos autós pihenő. Az étlapról nincs mit írni. Sült krumpli, hamburger. .
Meglepően sok ember. A kiszolgálás gyors, a hely tiszta
A gyenge fűszerezésű velőt már csak a TESCO-s kenyérrel lehett alulmúlni.
Sikerült
2018. május 2.a párjával járt itt 25 Májusi hosszú hétvége. Napsütés. Festői környezet a Káli medencében. Minden adott egy jó vacsorához. Foglalás, nagyon kevés szabad asztal, de némi egyeztetés után van időpont és asztal. Gondoltam ez csak jó lehet ha ennyien szeretnének itt vacsorázni. A pincérek kedvesek, de jól láthatóan fáradtak és kicsit szétszórtak érkezésünkkor.
A hely hangulata egyébként kiváló. Az asztalhoz vezetnek, felveszi az italrendelést, bár nem kíváncsi minden vendégre, így a fél asztal kap italt a másik fele reklamál, hogy esetleg szeretnének némi italt. Itt már felvetődik pár kritikus kérdés, de majd a vacsora. Leves: A paradicsomleves ízletes. Sajnos jelentős mennyiségű sűrített paradicsomot tartalmaz, ami levon az értékéből. A tárkonyos leves nagyon ízletes. Az igazi meglepetés és sajnos nem kellemes, a főételek. Az étlapról már nem rendelhető minden. a négy napos ünnep második napján, véleményem szerint kínos. Sikerül rendelni az étlapról harcsát. A Balaton közelségét figyelembe véve ez talán csak jó választás lehet. Elméletben. A gyakorlat mást mutat. A felszolgált afrikai harcsa semmiképpen nem elfogadható egy magát nagyra tartó étteremben. Az étlapon illett volna feltüntetni, hogy ott csak olcsó gyenge alapanyagok használatával főznek. Összességében nagy csalódás
Sajnos a Balaton környéki lehúzós, vendégeket hülyének néző stílus nem változik.