2019. július 24.a párjával járt itt 35 Éhesek voltunk a párommal és valamilyen laktató ennivalót szerettünk volna enni. Imádjuk a pizzát, viszont az étlapon nem találtunk konkrét pizzát, csak úgynevezett "pizzakenyeret". Úgy voltunk vele, hogy kipróbáljuk. Délután 2 körül mentünk és még így is több mint fél órát kellett várnunk a forróságban, megszorult a levegő a kis méretű helységben.
Már mindenki megkapta a rendelését, aggódtunk, hogy elfelejtette a pincér leadni. Végül megkaptuk a bőséges, forró, kisebb kockákra vágott adagunkat. Nem is bírtuk megenni mindet, elcsomagoltattuk. Összességében megérte várni, jól laktunk, finomat ettünk. Kicsit drágának találtuk a helyet, viszont a szép kártyás fizetési lehetőségnek örültünk.
2019. július 24.családjával járt itt 55 Visszatérő vendégek vagyunk a párommal. A belváros szívében, a Nagytemplom szomszédságában található. Nemrég a családunkat is elhoztuk ide. Nagyon finomak az ételek, sok fajtát kipróbáltunk már. Bőséges adagot adnak mindenből. Kedvencem az eperkrémleves és a gyros tál. A limonádéjuk és a kv is nagyon finom.
Hamburgert is ettünk több fajtát, mindegyik jó volt, ízletes csalamádéval adják. Ár-érték arány teljesen rendben van. Amit sajnálunk, hogy szép kártyát nem fogadnak el, de ennyi baj legyen. :)
2019. július 24.a párjával járt itt 45 5 napot töltöttünk el a hotelben a párommal, összességében jól éreztük magunkat. Egyik legfőbb pozitívum, hogy nagyon közel van a hotel a Balatonhoz. Ami még jó volt, az a félpanziós ellátás. Nagyon finomak voltak az ételek, gratulálunk a szakácsnak. A gépi üdítő viszont számomra ihatatlan volt, nagyon víz ízűnek találtam, a kávétól sem kell várni sok energiát.
A bár részt meglepően drágállottuk, de a hideg rozé fröccs jól esett a nagy melegben. A szálloda tényleg retró kicsit, főleg a fürdőszoba. A vízvezeték hálózatra ráférne a felújítás, akadozott a kézmosónál a vízerősség. A szoba tiszta volt, az ágy kényelmes. Nekünk volt bent hűtő és ventilátor, többlet költségek nélkül. Szerencsére meleg időt fogtunk ki, viszont éjszaka nem tudott kiszellőzni a szoba, nem volt kereszthuzat lehetőség. A negatívumok ellenére szívesen visszamegyünk majd, mert az ár-érték arányt nézve nagyon jó a szálloda. Köszönjük!