2013. június 24.családjával járt itt 55 Az étterem hangulata magyaros, tanyasinak mondható, igazán ötletes a dekoráció. A halászlé remek, a főételek gazdag kínálata pedig megnehezíti a vendég dolgát. Rosszat itt még sosem rendeltem, nagyon eltalálják a fűszerezéseket. Külön jónak tartom, hogy az étlap időnként megújul, bővül, bár a kedvenc Legényfogóm így tűnt el.
De keresem az újabb kedvenc fogásomat. Egyszer előfordult, hogy az ételt hidegen hozták ki, de gyorsan orvosolták a problémát, illetve az asztalok tisztaságára egy kicsit jobban figyelhetnének. Amúgy remek hely!
2013. június 20.családjával járt itt 35 Mikor Szegeden egyetemista lettem, a családom megörült, hogy igazi szegedi hallevet ehetünk és már sokat hallottunk erről a helyről, ezért elnéztünk többször is. A terítőn legtöbbször látszott, hogy már ettek előttünk rajta (kenyérmorzsák, különböző pecsétek), erre nagyon odafigyelhetne a személyzet, mert egyszerűen gusztustalan.
A poharak ujjlenyomatosak vagy akár rúzsfoltosak. Nem beszélve a rengeteg légyről, amik miatt nem lehet kellemesen elkölteni az amúgy igazán finom ételt. A pincérek valóban nagyon ráérősek, ezen sürgősen változtatni kellene, és ezt a legjobb szándékkal írom. Ráadásul egyszer előfordult, hogy kakaspörköltet rendeltem és kihoztak egy fazékkal. Nem viccelek, tényleg egy fazéknyi volt. Miért nem tájékoztatott a pincér? Vagy úgy gondolta, hogy 24 éves lány létemre ennyit eszek? Illetve lehetne változatosabb a főételek listája. Az bizonyos, hogy a diplomaosztómon nem itt fogunk ünnepelni, mert már nem bízom ebben a helyben. Remélem javítanak pár dolgon, mert amúgy remek hely lenne!
2013. június 20.családjával járt itt 55Többször jártam már az étteremben. Szerintem kiváló például eljegyzésre, összejövetelekre, de a családnak is megérheti, csak ki kell választani a megfelelő időpontot, mert a fizetendő ár ettől is függ. Rengeteg és sokféle étel vár a vendégekre, nem hinném, hogy innen bárki éhesen távozott volna. A kiszolgálás gyors és figyelmes. A sushi bár bevezetése szerintem nagyon jó ötlet volt.
2013. június 20.családjával járt itt 35 Ez az étterem bizony egy pár kedvence és itt tartották eljegyzésüket, melyre én is hivatalos voltam. Éppen ezért nagy elvárásokkal mentem el, ehhez képest csalódás volt. Az áfonyás banánlevesről azt hinné az ember, hogy érdekes, kissé meghökkentő lesz, az is volt, de rossz értelemben.
Lényegében "sima" gyümölcslevesbe volt beletéve nagyjából négy szem áfonya, banánt pedig nem tudom látott-e valaha. A második fogásra nem is emlékszem, egyáltalán nem volt maradandó. A pár elégedett volt, úgyhogy lehet, hogy bennem van a hiba. Az étterem amúgy gyönyörű helyen van, a pincérek kedvesek, figyelmesek voltak.
2013. június 20.a párjával járt itt 55Jó helyen van az étterem, az ételek nagyon finomak, gusztusosan tálalják őket és bőségesek. Remek ötletnek tartom a kuponos akcióikat, kihasználjuk őket a barátommal Mindig ide járunk ünnepelni! Az egyetlen problémám az, hogy az ínyenc pljeszkavica olyan finom, hogy mindig ezt kell rendelnem, pedig már mást is kipróbálnék :). Remélem mindig ilyen jó hely lesz ez a kis hangulatos étterem!