2018. március 20.barátokkal járt itt 35 2018. március 19-en voltam az etteremben vacsorazni. Talan Jozsef nap leven eleg sokan voltak bent, de kaptunk szabad asztalt. Az etlap tobb oldalon sorolta fel az ajanlatokat, a legelson 'az étterem ajanlata' szerepelt, ezek kozul valasztottam a kemenceben sult baranycsulkot tejszines gombaval, piritott burgonyaval.
Mivel az elozo heten pont baranycsulkot ettem egy veresegyhazi etteremben, nagyon vartam azt az izvilagot. Sajnos csalodnom kellett. A hus mocsingos volt, a piritott krumpli meg valoszinu mirelit. Szabalyos, egyformara vagott kockak, so es bors nelkul az egesz etel izetlen volt. Pozitiv dolognak az interior-t emelnem ki. A regi stilusu butorok, kepek, tálalók kellemes hangulatot teremtenek. Sajnos az etterem nem lesz a kedvenc helyem.
2017. augusztus 12.a párjával járt itt 25 Ket foetelt rendeltunk egy huvosebb kora delutan, egy vorosboros szarvas porkoltet sos krumplival (2190 Ft) es egy roston harcsafilet tejszines gombamartassal (2490 Ft). Szarvasporkolt: kellemes izu, puha fott krumplival. Az egesz etel szinte langyos volt, itt-ott hidegebb reszekkel, a krumplin semmifele fuszer nem volt, meg so sem.
Kenyer semmi, kulon kellett hozza kerni, bar ezert nem szamoltak fel penzt. Roston harcsa: kulonbozo meretu afrikai harcsa darabok paprikas panirban (! ) kirantva, a melle kapott tejszines gombamartas levesszeruen hig. A hejaban sult krumpli (koretkent kulon folszamitva 550 forintert) agyonsozva. Kiszolgalas: kezdetben udvarias, kedves, gyors (az ital kiszolgalasaaig), az etelre viszont kb. 10 percet kellett varni, erre is ugy, hogy 2x szoltunk a pincernonek. Pozitivum: kartyas fizetes lehetosege es a hideg csapolt sor.
2017. július 8.a párjával járt itt 25 Egy pentek delutan ultem be egy gyros talra, mert azt kivantam. Rajtunk kivul 1 vendeg ult a bufe egyik hatso sarkaban. Belepeskor az uzletben ketszer kellett hangosan koszonnom, mert nem volt bent elado. A megrendelestol szamitva az etel viszonylag hamar 'elkeszult', de valoszinu nem is kellett rajta sokat csinalni: a sult krumplit szinte hidegen kaptam, a salatahoz valo kigyouborka helyett felszeletelt savanyu uborka volt a tanyeromon.
Sajnos az elado azt sem kerdezte meg, hogy szeretnek-e hozza csipos szoszt, ahogy ez sok helyen szokas. Gyros inyencek keruljek a helyet.
2017. július 5.a párjával járt itt 25 2017. ev elejen haromszor is voltam a kivulrol nagyon szepen felujitott Platan etteremben a parommal. Ketszer egy kavera ugrottunk be, egyszer pedig vacsoraztunk. A kavekat mindket alkalommal vissza kellett kuldenem, mert elso alkalommal a forralt tej föle kiült a tejeskavem tetejere (tejhab meg csak mutatoban sem volt a kaven), masodik alkalommal pedig langyos italt kaptam.
A vacsorara rendelt csipos mexikoi zoldsegleves nalam a minosithetetlen kategoriaba kerult: a mikrosutoben felmelegitett rozsaszinu le, olcso mirelit zoldsegekre olvasztott sajttal kerult kiszolgalasra. A szinte ehetetlen csipossege miatt iszonyu gyomorfajast kaptam.
2017. június 14.a párjával járt itt 35Ottjártamkor nem vacsoráztunk, mert nem voltunk éhesek, igy csak 2 búzasört (850 Ft/ü) és 1 Pilsnert (~580 Ft) rendeltünk a párommal. Az utcára néző teraszon az utolsó asztalnál ültünk. A sör a melegben jólesett volna, ha nem langyosan kerül felszolgálásra.
A hely amúgy tiszta, az étlap dekoratív, igényes, de vélemenyem szerint túlárazott minden.