2015. június 20.családjával járt itt 55Rendszeresen járunk erre a helyre ebédelni. Gyors, udvarias kiszolgálás.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2015. június 20. járt itt 55Átutazóban voltam,1 éjszaka szállással. Nemtudok negatív dolgot irni. Fáradt munkanap után, jó volt, hogy nem volt nagy nyüzsgés, a wellness részleg is megfelelt minden elvárásnak. Tiszta igényes környezet. Csak ajánlani tudom,azoknak akik nem vágynak a nyüzsgésre☺ .
2013. december 27.a párjával járt itt 55 Csodás 3 napot töltöttünk el,csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk ez a hely viszi a pálmát :). Nem tudok rosszat írni róla :)! ! ! Csodás volt a wellness részleg,nagyon jó szauna ceremóniákat tartottak a mesterek. Finomak voltak az ételek,bőséges választék volt mindenből. Minden igényt kielégítő volt a szoba felszereltsége.
Nagyon sok plusz kényeztető szolgáltatás közül lehetett válogatni,amit képzett profi emberek végeztek.