2016. január 5.gyerekekkel járt itt 55A karácsonyt töltöttük itt a családommal. Sok helyen megfordultam már az országban, de ez az a hely, amit a "kifogástalan" jelzővel tudok illetni!
Tisztaság, kényelem, udvarias személyzet, minden igényt kielégítő wellness részleg és persze nem utolsó sorban kiváló ételek!
Biztosan visszatérünk!
2015. június 16.a párjával járt itt 55 Júniusban jártunk itt a párommal. Akkor éppen kánikula tombolt,amiből szinte semmit sem érzékeltünk a hely csodálatos klímájának köszönhetően! Mindennel meg voltunk elégedve,tisztaság,ételek . . . stb
Egyetlen negatívumot említenék,mégpedig azt, hogy sajnos a személyzet (értem ez alatt a takarítókat is) nem igazán udvarias, persze tisztelet a kivételnek!
Jó lenne,ha barátságosan,több mosollyal, előre köszönve tisztelnék meg a vendéget.
2014. szeptember 16.a párjával járt itt 55Szeptemberben jártam itt a párommal. Jól éreztük magunkat, a szálloda minden szempontból tetszett. A személyzet, ahogy többen is írták már, valóban nagyon udvarias (megjegyzem, ezt is túlzásba lehet vinni és akkor már nem is hat olyan őszintének a kedvesség).
A sok pozitív benyomás mellett 2 dolgot emelnék ki: a tökéletes tisztaságot és a masszőrhölgy (Gabriella) profizmusát.
További sok sikert kívánok a Wellness Hotel Katalin csapatának!
2014. augusztus 12.a párjával járt itt 55Évekkel ezelőtt fedeztük fel ezt a szuper kis éttermet a Balaton északi partján, Révfülöpön.
A kiszolgálás, az ételek választéka, minősége, tálalása, az árak, mind-mind kiválóak!
Kritikusnak tartom magam, de itt nem sikerült belekötnöm semmibe :-)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha jó hangulatban, egy igazán finomat akar enni!
2014. július 12.a párjával járt itt 55 Nem tudnám megmondani, hogy hányszor jártam már itt. Családommal, párommal, barátokkal, kollégákkal. . Az étlap rendkívül sokoldalú, minden különleges kívánságot kielégítő. Aki ebből az ételsorból nem tud választani, annak javaslom, hogy gondolkodjon el, hol is lehet a hiba valójában? !
Annak ellenére, hogy volt szerencsém megkóstolni számtalan ételt barátaim tányérjáról, mégis mindig csülkös pacalpörköltet eszem helyben sütött házi kenyérrel, mert olyat mint itt, soha sehol nem ettem még! Kiemelném, hogy akármilyen sokan is voltak, mindig pillanatok alatt kiszolgált az ott dolgozó remek személyzet. A környezet és az élőzene különleges atmoszférát kölcsönöz ennek a kiváló csárdának! Gratulálok és sok sikert kívánok az üzemeltetőnek, mert megérdemli!
2014. július 12.gyerekekkel járt itt 55 Gyermekeimmel jártam itt már számtalanszor. A szálloda ***-os részében szálltunk meg és talán egyszer a ****-os Park részben, bár az nekem annyira nem tetszett, talán mert szeretem a modernebb berendezést. Ettől függetlenül rendkívül hangulatos a szállodának ez a fele.
Lényeg, hogy a város hangulata olyannyira magával ragadott, hogy többször is visszatértünk és akkor mindig ezt a szállodát választottuk. A wellness részleg nagyon rendben van, a svédasztalos ételek minősége és választéka is kiváló! A ***-os besorolásnak bőven megfelelő a szálloda minden tekintetben.
2014. július 9.a párjával járt itt 45 2013. szeptemberében jártunk itt a párommal. A környezet és a szálloda nagyon szép, de ami rögtön feltűnt, az a recepciósok személytelen, már-már pökhendi viselkedése. Kérem szépen! A legfontosabb a személyzet viselkedése, hiszen azzal számtalan hiányosságot feledtetni lehet a vendégekkel! ! !
Probléma volt a wellness részleg vízhőfoka is, kifejezetten hűvös volt a víz, az ember a beltéri medencékben nem ilyet képzelne el. Egyébként ettől függetlenül is gyengének találtam a wellness részleget. Hogy pozitívumot is mondjak, a várra néző szoba éjszakai panorámája, a programok és a középkori lakoma felejthetetlen volt! Ez az a tipikus hely, ahol egyszer pont elég volt megfordulnunk.
2014. július 6.a párjával járt itt 55Minden tekintetben nagyszerű szálláshely!
Ez az értékelés tőlem nagyon nagy dolog, ugyanis rettentő kritikus vagyok, de ezek szerint van olyan hely, ami kielégíti az én igényeimet is.
Nem is részletezem, hogy tisztaság, wellness. . stb. mert úgy ahogy van tökéletes ez a hely! Párommal jártunk itt június elején és amint tehetjük újra ellátogatunk majd!
2014. június 5.a párjával járt itt 352013. szeptemberében jártunk itt a párommal. A fürdőházban volt a szobánk. Amennyire vártuk ezt az ismerősök által már "beharangozott" helyet, annyira csalódtunk is benne. Amit kiemelnék: a szoba nem volt alaposan kitakarítva, a személyzet pofákat vágott némely vendég háta mögött, a szálloda területén szinte mindenhol sötétség honolt, persze jó dolog a középkori hangulat, de azért ez már túlzás volt szerintünk.
Lényeg: nekünk nem jött be! :-(