2019. november 17.gyerekekkel járt itt 35 Mi az előző értékelésektől felvértezve nem voltunk nagy elvárásokkal a szállás felé. Olcsó szállást kerestünk étkezéssel-lesz ami lesz alapon. Két szobát foglaltunk a gyerekekkel, a 4-est és 5-öst kaptuk.
A 4-es fürdője a polchiányt és törököző akasztót leszámítva megfelelő volt, az 5-ben van az említett lefolyó probléma és polchiány,kissé spriccelő csap/vízkő/de ezeket leszámítva a fürdők és a szobák is tiszták voltak, az 5-ben kifejezetten kényelmes volt a memóriahabos matrac. Az ágynemű és törölközők is tiszták voltak. A radiátor valóban nagyon kattog néha, így mi lezártuk. A foglalással kapcsolatban segítőkészek voltak mert az első foglalásunkat az érkezés napján kellett áttennünk egy távolabbi időpontra mert sajnálatosan kórházba került a kisfiam. Megengedték, holott ez szerintem aznap már nem lett volna kötelességük. Az ételek egytől egyig ízletesek voltak, a reggeli külünösen bő választékú és finom. A recepciós/felszolgáló hölgy kedves volt és udvarias nekünk semmi problémánk nem volt vele.
2018. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 2018. augusztus elején voltunk párommal és 3 gyermekünkkel Erzsébet program keretében. Nagyon kedves személyzet mindenhol, nem éreztették velünk, hogy nem kereskedelmi vendégek vagyunk. Az étteremben a pincérek mind kedvesek és figyelmesek. A svédasztal nagyon bőséges, minden friss és finom. Az ebéd és a vacsora már szűkebb volt, de nekünk elég.
A medencék szuperek, miden nap leengedik és takarítják 22 óra után. Mi apartmanban voltunk, kényelmes volt,tiszta és bőséges törölközők( külön medencékhez, külön szobai használatra)naponta takarítás és kuka ürítés. A TV kicsi volt, kevés adóval, de úgysem TV-zni mentünk. A légkondi nagyon jól jött mert nagyon meleg hetet fogtunk ki. A távozásnál a gyerekeknek ajándékba adott kedves kis plüssfigura nagyon kedves gesztus volt,nagyon örültek neki! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük! :-)