2016. május 20.családjával járt itt 55 2 eve november környékén fogott el először az életmód-váltás láz és nem sokkal után találtunk rá a hotel hirdetésére. Tetszett, hogy ők is hisznek a táplálkozás és a mozgás nyújtotta élményekben és ez a szálloda programjain és étel kínálatán is megmutatkozik.
A wellness részleg külön pluszpont, hiszen gyönyörűen van tervezve és kivitelezve, ennek ellenére szerintem egy picit lehetne nagyobb (habár mikor ott voltunk kevesebben voltak és nem volt zsúfolt, de csúcs-szezonban? )
A szauna részleg nagyon gazdag, a szauna szeánsz pedig fantasztikus! A sós-mézes szeánsz egyértelműen viszi a prímet! A látvány a szállodából szintén gyönyörű és a túrák, amiket szerveznek nagyon jól bemutatják a környéket. A szoba nagyon kényelmes, nagyon jól berendezett, egyátalán nem zsúfolt. A gasztronómiát külön kiemelném, hiszen magyar és nemzetközi konyha ízeit egyaránt kóstolhatjuk és a paleo, vegetáriánus vagy fitness étkezés követői is találnak maguknat finomságokat! Összeségében kellemes hosszú hétvégét töltöttünk a Mátrában és bízunk benne, hogy visszatérünk minél előbb!