2020. augusztus 16.a párjával járt itt 15 Visszatérő vendégek. . . VOLTUNK. Mai napon itt ebédeltünk, a teraszon minden asztal foglalt volt. Az egyiknél éppen fizettek, szóltunk a pincérnek, oda szeretnénk ülni. Miután az asztaltól távoztak, a kis pincér hölgy összeszedte az asztalról a poharakat, szólt: mehetünk. Csodálkoztunk, nincs fertőtlenítés? ?
Amikor kértem, hogy legyen szíves fertőtleníteni az asztalt, azt mondta: nekik ki van adva, hogy nem lehet, csak sima vízzel tudja lemosni, beszéljünk a főnökkel ha nem felel meg. Ezután elment, a lemosás is elmaradt. Szájmaszk a pincéreken nem volt. A levest aránylag gyorsan hozták, de a frissensültre egy órát vártunk. A kihozott rostos üdítő langyos volt. Nem a megrendelt ételt kaptam meg, és mivel töltött-panírozott pulykamellről van szó, csak már akkor vettem észre, amikor pár falatot ettem belőle. Nem akartam ügyet csinálni, de azért mutattam a pincér hölgynek, hogy ez nem az amit kértem. A válasza meglepett: "akkor valaki jól járt ma". (Értette ezt arra, hogy én egy drágább ételt szerettem volna, viszont azt valaki más kapta meg az olcsóbb árában, amit nekem hoztak ki. )Felháborít ez a cinikus hozzáállás, az étterem elég jó hírű, szerintem nem engedhetnék meg az ilyen modorú alkalmazottakat.