2018. május 28.a párjával járt itt 35 Párommal egy esküvőn vettünk részt a Rosinante Fogadóban. Igazi vidéki romantika és az elegáns vintage stílus fogadott minket. A helyszín könnyen megközelíthető, de mégis eldugott helyen van, távol a város zajától. A személyzet minden tagja nagyon kedves volt, a légkör abszolút családias.
Jó szolgáltató, romantikus helyszín esküvőre, kisebb családi rendezvényekre.
2017. november 28.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy egy eldugott kis faluban, a fővárostól nem is olyan messze milyen kis ékszerdoboz található. Már maga a környezet is gyönyörű és rendkívül ízlésesen helyezkedik el a szálloda is. Szép és igényes berendezés. A szobák jól felszereltek (nagy tv), bár a fürdő kicsit egyszerűen designolt.
A vacsora átlagos, de kárpótol a hatalmas wellness. Igazán megéri ellátogatni ide.
2017. március 3.a párjával járt itt 35 Kuponos akcióval érkeztünk párommal a szállodába. Már a parkolás sem volt a legideálisabb a tavaszias napon, mivel a szálloda előtt max 8 autó fér el, valamint 4 busz, így a szállodával szemben kialakított parkolónak nevezett burkolatlan földúton kellett megállnunk. A szoba elfoglalása volt a következő kihívás, ugyanis az ajtón bejutni 10 percbe tellett.
( A műszaki kolléga elmondása szerint ez azért volt mert tűzzárasak az ajtók. ) A szemben lévő szobába a 70 éves bácsi 2 mp alatt jutott be minden erőfeszítés nélkül, de mindegy. A szobában a a tv olyan kicsi, hogy az ágyból alig látni. Az ágyak szét voltak tolva és különböző magasságúak voltak. . . Az IP tv nem működött, mert nem volt jó a távirányító. Más probléma nem volt. A wellness rész elég nagy és sok szauna van, de a fürdő részleg nagyját egy úszómedence foglalja el. Ahhoz képest az élményelemekkel ellátott medence kisebb. A reggeli nagyon jó volt, a vacsora is megfelelő, de összességében a kellemetlenségek miatt én nem értékelném a szállodát igazi 4 csillagra.
2016. május 4.családjával járt itt 55 Első alkalommal kuponnal a zsebemben próbáltam ki a Bubbát, bízva abban, hogy megtalálom a halimádók Mekkáját. Kicsit kétkedve léptem be abban a kételyben, hogy ugyanolyan minőség s kiszolgálás vár-e kedvezményes áron érkező vendégként, de szerencsére csalódnom kellett.
Nagyon kedves volt a kiszolgálás, némi szétszórtság után extrafinom házilimonádékat kaptunk, majd érkezett a tökéletesen megkomponált, iszonyú finom és nagy adag lazacburger, ami minden elképzelesemet felülmúlta. Igazi lazacfanatikusként próbáltam fogást találni az ételben, de sajnos nem sikerült. A hal mérete, a szósz íze és a buci belsejének pirítása is olyan igénnyel volt elkészítve, hogy elállt a lélegzetem is. Közben a többi vendég részére érkező további ételeket szemlélve rájöttem, hogy ide vissza kell térnem, mert nem élet az élet a többi finomság kipróbálása nélkül. Kilépve a hideg februári estébe és hazafelé tartva még sokáig éreztem a számban a csodás herkentyűburger ízét és még a hideget sem érezve sétáltam, hisz a Bubba kicsit a nyárba és a tengerpartra varázsolt nem csupán a dizájnjával hanem ízeivel is.
2014. október 28.családjával járt itt 55Visszatérő vendégként nem gondoltam, hogy már bármilyen meglepetés érhet a szállodával kapcsolatban, de rácáfoltak a az általam vártra. Kedves, előzékeny kiszolgálás, a szolgáltatások bővülő köre (a szálloda wellness részlege tényleg a kikapcsolódásra fókuszál,és a vonat tematika is tökéletesen kivitelezett), a tisztaság és igényesség teljes harmóniája.
Jó szívvel ajánlom Mindenkinek!
2013. április 28.családjával járt itt 55 Gyönyörűszép, megújult környezetben, nagy tapasztalattal és jó ízléssel rendelkező szakáccsal és személyzettel várt minket a Piroska Csárda és Fogadó. A gyermekbarát és vendégközpontú Fogadó minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire egy Balatonra látogató vendég vágyik.
Nagy parkoló, szép és tiszta szobák, és ami számomra a legfontosabb: fenséges ételek közül válogathat a betévedő, éhes vendég. A kemencében sült kenyérlángos házi limonádéval, vagy a ház borával már akkor is odacsalogatja az embert, ha nem is éhez. És megannyi különlegesség várja mind felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Csak ajánlani tudom! ! !
2013. április 28.családjával járt itt 55 Szuper 2 napos pihentető hétvégét töltöttem el a Bodrogi Kúriában családommal. A hely csodaszép, egy szép fenyves közepén található. Kedves személyzeti fogadtatás után, szépen és jól felszerelt szobát foglalhattunk el. Családias hangulatú a szálloda, nincs tömegnyomor, tökéletes hely a feltöltődésre.
A vacsora finom volt, egyetlen apró negatívum, hogy lehetett volna többféle étel, de így is túlságosan is jóllaktunk. A reggelinél már nem volt ilyen gond. A szálloda wellness részlege is nagyon tetszett.