A foglalásnál mondák, hogy a kastélyba nincs már szabad szoba, de a faházat el tudjuk foglalni. Remek, nekünk ez is teljesen meg fog felelni, válaszoltam. . . Megérkeztünk rendre 12 után, valószínűleg a Tulajdonos fogadott bennünket bár nem mutatkozott be, mondta jön a "lány" és elkísér bennünket a szállásra. A képek alapján a Faház Villáról melyet az oldalukon láttunk örültünk, hogy milyen szép is a hely. Elindultunk felfelé és az első tapasztalat még köszönő viszonyban sem volt a látott képekkel. A rend a kerten belül nem létező fogalom, a tisztaság a kertben szintén nem volt jelen. Telis-tele minden falevéllel, és pókhálóval teleszőve. Az apartmanba lépve fogadott bennünket a kép, mely még elfogadható volt. Előszoba szerű kis helység melyben egy ágy két szekrény, egy fotel és egy kanapészerűség volt található. A főhelységben minden megvolt amire szükség lehet, kivéve a főző részt(rezsó, vagy valami), de erre nekünk nem is volt szükségünk, bár egy szinttel lentebb található volt valóban egy grillezésre alkalmas eszköz, melyet az előtte leesett eső töltött meg vízzel. Ekkor kellett kifizetnünk az IFA-t, melyről sem akkor, sem távozáskor nem kaptunk nyugtát, számlát, semmit sem. A bejelentő papírokat szintén elfelejtették kitöltetni - aláíratni, bár erre a távozáskor rákérdeztem, de nem volt rá szükségük. . . Kettesben maradtunk Kedvesemmel és jobban szemügyre vettük a helységeket. Viszonylag tiszta volt minden, előtte mosott fel valaki a személyzetből. A berendezés nem modern, de tiszta és elfogadható volt. Nem találtunk olyan falat, vagy 4 négyzetméternél nagyobb felületet, ahol ne pótolva lett volna valami megmaradt anyagól a fal illetve a padló. A fürdő tanulmányozásakor kezdtem aggódni, hogy miként fogunk mi itt tisztálkodni? ! Papucs nélkül nem fogunk merni belépni a maradék kőből és fából! kialakított "zuhanytálcába". Az épület kívülről - belülről, mint azt a neve is elárulja fából lett kialakítva. Mivel a fürdőszoba is fából készült ami nem volt lakkozva, ezért néhol a fekete penész is felütötte fejét! Azt az információt kaptuk, hogy van meleg víz, csak 5 perc míg felér :D ! Volt meleg víz, nem is volt vele probléma. Elérkezett az esti fürdés ideje, megtettük, bár fenntartásokkal és papuccsal a lábunkon. Másnap mikor egy 6-8 órás kirándulás után visszaérkezvén a szállásra, fogadott bennünket az újabb meglepetés, méghozzá a fürdés következménye, a szag. Fürdőben nincs ablak, tehát csak az ajtót lehetett nyitva hagyni, de ettől az egész helységben a fa dohos penészes szaga volt érezhető. A képek nem teljesen adják vissza a hely milyenségét, de feltöltöm amit úgy gondolok, hogy a fent leírt véleményünkkel összhangban van. Nem azt mondjuk, hogy borzalmas volt a szállás, hanem azt, hogy ezt valamire is használná az ember az az lenne, hogy a régmúltból ránk maradt "telken" felépítek magamnak egy házikót, hogy ha a hétvégét ott töltenénk a kert gondozásával, akkor legyen hol meghúzni magunkat. DE semmiképpen nem adnám ki pénzért az ingatlant, mint apartman! Nem tudjuk ajánlani jó szívvel a helyet senkinek.