2024. május 22.gyerekekkel járt itt 55Nagyon szép helyen van, este is kifejezetten csendes, és maga a szállás is szuper jó, és jó áron is volt. Én a helyükben építenék egy nagyobb, profi(bb) játszóteret a mostani helyére, olyat, ahol kicsik és nagyobb gyerekek is játszhatnak. Nekem fontos szempont volt ennek a szállásnak a kiválasztásánál, hogy van hinta, homokozó.
Villa Plattensee válasza
Köszönjük szépen a szuper értékelést, nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat a villában. Köszönjük a javaslatot a játszótérre vonatkozóan, fontos számunkra a vendégek észrevétele. Bízunk benne, hogy legközelebb is vendégül láthatjuk Önöket.
2024. június 1., , Villa Plattensee
2018. január 6., kollégákkal járt itt 25 Korábban többször ideszerveztük a tanszéki vacsoráinkat, de ezúttal nem engedték, hogy külön fizessünk. Hat órára foglaltunk asztalt, negyed nyolckor vették fel a rendelést, holott már rég mindenki megérkezett az asztalhoz. Fél kilenckor hozták ki kb. 12 főnek a vacsorát. A húsok nem voltak rendesen átsütve, alig lehetett őket a tompa kis késekkel felszeletelni.
Ezt követően további egy óra várakozás után magunk fáradtunk a bejárathoz, hogy rendezzük a számlát, mert a pincérek ránk se bagóztak. Ekkor kijelentették, hogy ők elmondták az elején, hogy csak egy összegben fizethetünk, kiadták a halvány nyugtát, amit a bejáratnál már kabátban ácsorogva a félhomályban próbáltunk kisilabizálni, s miután mindannyian kiszámolgattuk egyenként, hogy ki mennyit fizetett, mégis mínuszban maradtunk. Mindeközben egy idősebb kolléga a recepcióspult mögött állva hisztérikusan ránkszólt, hogy álljunk odébb, mert nem kap levegőt. :D Ilyen borzalmas kiszolgálást és hozzáállást korábban itt nem tapasztaltunk, egyértelmű, hogy péntek este nagy asztaltársasággal nem szabad ide foglalni, mert nem tudják kiszolgálni azt a rengeteg embert.