2014. december 29.a párjával járt itt 15 Ha tervezi hogy ide megy felejtse el hacsak nem akar rengeteg pénzt kidobni egy osztályon aluli helyért. Koszos, lerobbant hely. Az ételeket bármelyik 3 csillagos hotelben megkapom, semmi extra. A wellnessben 5 percet voltunk és menekültünk, kicsi, koszos, büdös, vízköves, fekete penész mindenhol, esik szét az egész, takarítót 1 éve nem látott szerintem.
Nem ártana pénz költeni a higiéniára, takarítókra és az egész helyre. Ami a leggusztustalanabb az hogy 1. 790 (igen jól látja a kedves olvasó, 1. 790) fél liter csapolt Heineken sör, és ki van írva hogy ha idegen ételt italt beviszek a hotelbe akkor 5. 000 Ft/éj/fő dugópénzt számolnak fel. Mégis hogy képzelik ezt? ? Ha fizetek a szobáért olyan és annyi ételt italt viszek be amennyit akarok. Soha ilyet nem láttam sehol, a pofátlanság TETEJE! ! ! ! Budapest legfrekventáltabb helyén (belváros, Duna part) sincs 1. 000 Ft egy fél liter csapolt sör. Tipikus magyar mentalitás, semmi szolgáltatás de húzzuk le a vendégeket! Számunkra felfoghatatlan hogy lehet ennyit elkérni a semmiért! A fogyasztóvédők bőven tudnának bírságot kivetni annyi a kifogásolható dolog. Remélem olvassa a véleményemet a tulajdonos, habár szerintem egyáltalán nem érdekli. De ha marad minden így bezárhatják hamarosan ezt a "hotelt". . . Ne menjen ide, ne hagyja magát átverni, ne tömje az ilyen tulajdonos zsebét! ! ! !