2018. június 24.barátokkal járt itt 55Finom,ízletes ételeket ettünk a Halász Vendéglőben. A kiszolgálás udvarias és gyors,az ételek finomak és bőségesek. Árban is megfelelő. A hely nagyon hangulatos,telt háznál sem zsúfolt. Könnyen megközelíthető helyen van és a parkolás sem problémás. Az étlap választéka megfelelő,mindenki talál kedvére való fogást. A pincérek profik és barátságosak.
2018. június 24.barátokkal járt itt 55Születésnapot ünnepelni érkeztünk a hotelbe,ami nagyon kellemes hangulatú volt. A szoba tágas és kényelmes volt, a fürdő tiszta és jól felszerelt,személyzet kedves. Talán a wellness részben lehetett volna picit melegebb a víz illetve az úszás oktatáson részt vevő gyerekek voltak kicsit zavaróak a jakuzziban. Mindent összevetve szuper hely.
2017. január 23.barátokkal járt itt 55 2017 januárjában baráti társasággal jártunk az Orchidea hotelban első alkalommal de reméljük nem utoljára:) Gyönyörű környezet,tiszta szálloda,tágas szoba,fürdő és kellemes wellness részleg fogadott minket. Az éttermi kínálat bőséges és választékos,külön kiemelném a lipóti pékség termékeit. A személyzet kedves és segítőkész.
A wellness részen nagyon jó a víz hőfoka. Összességében minden nagyon szuper volt,köszönjük.
2017. január 23.barátokkal járt itt 55Téli időszakban ebéd időben tértünk be az étterembe,rajtunk kívül egy asztalnál volt vendég. A kiszolgálás gyors volt,a személyzet kedves. Az ételek ízletesek voltak,nagy adagok és árban is megfelelő volt. Összességében egy finom ebédet fogyaszthattunk el jó áron. Talán egy kis apró észrevétel,hogy a hőmérséklet kicsit lehetett volna melegebb,picit fáztunk.
2016. október 22.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Első alkalommal jártunk a tinódi étteremben vasárnap délután. Sajnos szinte telt ház volt családi rendezvény miatt,de a tulajdonos egyből kerített nekünk egy asztalt. A pincér kedves volt,a felszolgálás gyors. Még így hogy családi rendezvény volt sem kellett sokat várni az ételre. Az ételek minőségileg és mennyiségileg is megfelelőek voltak.
Első alkalommal jártunk a Fehér Rózsa étteremben ebédidőben. A pincérek kedvesek és figyelmesek voltak,a kiszolgálás gyors volt. Nem kellett sokat várni az ételekre. Az ételek ízletesek voltak és mennyiségileg is kiváló. Az étlap választékos volt,mindenki talál kedvére megfelelőt. Az árak elfogadhatóak. Ajánlom mindenkinek ki arra jár:)
2016. október 22.barátokkal járt itt 55 Első alkalommal jártunk baráti társasággal a Hotel Lővérben. Nagyon szép környezetben helyezkedik el a hotel,a parkolás megoldott. A személyzet kivétel nélkül kedves volt,érkezéskor kellőképpen tájékoztattak mindenről. Az étterem is szuper,változatos és finom ételek vannak.
A wellness részen 2 finn szauna is üzemel,viszont a jakuzzi a hotel létszámához képest kicsinek bizonyul. Összességében minden szép és jó volt,köszönjük.
2016. október 5.barátokkal járt itt 55 Több alkalommal is betértünk már a Gulya csárdában és soha nem csalódtunk. A kiszolgálás gyors és figyelmes,az ételek ízletesek és nagy adagokat adnak. Van választék bőven. Ha valaki csak egy menüre ugrik be az is talál biztos az 5 választható menüből kedvére valót. Kinn és benn is hangulatos az étterem.
Kiemelném a kinti résznél van egy kis játszótér ami leköti a gyerekeket míg tálalják az ételt.
2016. szeptember 20.barátokkal járt itt 45 2016 márciusában baráti társasággal jártunk Hegykőn a Tornácos panzióban. A személyzet kedves volt és segítőkész. 5 ágyas szobában voltunk ami kellőképpen tágas volt,az ágyak kényelmesek. Talán ami kissé zavaró volt a fürdőszoba ajtó amin tejüveg volt,így körvonalakban látni lehetett aki ép wc-n volt vagy zuhanyzott, Ezt a problémát egy köntös segítségével orvosoltuk:) Az étterem kiváló,nagy mennyiségű és finom ételek voltak.
A wellness rész átlagos,az élményelemek nem mind működtek. Szolárium szuper volt. Összességében kellemes hétvégét töltöttünk itt.
2016. szeptember 13.barátokkal járt itt 55Júliusban baráti társasággal jártunk a hotelban egy hétvégét töltöttünk ott. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész,még a szülinapi tortát is segítettek beszerezni ezért külön köszönet. Este lakodalom volt a hotel éttermében ezért érkezéskor felajánlottak egy csendesebb szobát. A wellness részleg fantasztikus és nem túlzsúfolt. Ajánlani tudom mindenkinek!