2015. május 9.a párjával járt itt 55Április elején jártunk a hotelben feleségemmel. Jól éreztük magunkat.
A szállás modern, tiszta, tágas. Nagyon jó elhelyezkedésű, központi helyen van, közel a fürdőhöz. Az étterem választéka lehetne bővebb, de az ételek íze és felszolgálása nagyon jó. Parkolás a mélygarázsban jól megoldott. Személyzet udvarias, segítőkész és barátságos.
2015. április 22.a párjával járt itt 55 A szálloda szolgáltatását tekintve kiváló! A lakosztály, melyet technikai problémák miatt standard szoba helyett kaptunk csodálatos élményt nyújtott, berendezéseivel tisztaságával és felséges panorámájával. A személyzet roppant udvarias, szakszerű, barátságos és segítőkész! A Welness részleg szolgáltatásaival és panorámájával az országban egyedülálló!
A szálloda közvetlen környéke is rengeteg látnivalóval és élménnyel vár. Számomra és feleségem számára felejthetetlen élmény volt ez a néhány nap! Remélem még eljutunk ide máskor is.