2017. július 28.a párjával járt itt 15 Szallast szállásközvetítőn [moderálva - a szerk. ] foglaltuk, ahol euroban kertuk az arak megjeleniteset. Termeszetesen forintban is megtekintettuk mennyi lenne, hisz akkor ugy keszulunk! A szallasado fel sem ajanlotta, hogy fiethetunk euroban, ehelyett atvaltotta az alta velt 320-as (! ! ! ! ) valtoval.
mikor erre kesobb rakerdeztem flegman tajekoztatott, hogy o a napi atlag arfolyamon valtja! Aznap sehol nem kaptunk 304 €-nal tobbet 1 ft-ert! Oke buktunk, de nem sokat, a lenyeg talan nem is ez. Elso ejszaka atrakott minket a szomszedos partner fogadoba amirol elozetesen tajekoztetott, (ez a hely melyen nivo alatt volt a reggelirol nem is beszelve) ill biztositott minket, hogy minel elobb telefonal, hogy meg 14:00 elott el tudjuk foglalni a szallast! Nem tortent meg. Meg mi szaladgaltunk a szallashelyert! Baratsagtalansag, flegmasag, lehuzas, anti-vendeglatos, nulla alazat, semmi megertes, nyereszkedes. Onmagat jaratta le hisz nemi megertessel es a keszsegesseg pici jelenek jelenletevel meg el is tekintettunk volna a majdnem 7000 ft-os tulszamlazason! Nulla tajekoztatas, nulla emberseg! Rendorrel fenyegetozott csak mert egy no vitatkozott vele felveve az o stilusat! Vicc! A parom rendor bar nem Magyarorszagon, igy tudom, hogy igazabol mire fel hivja ki? Fenyegetozes! ! ! Soha de soha nem tapasztaltunk ilyet! Szerencsere felajanlottak, hogy penzvisszaterites elleneben elhagyhatjuk a szallast! Azonnal eltunk is vele akar mennyire is szep es igenyes volt a panzio! Senkinek nem ajanlom! ! ! ! ! ! ! ! A szállásközvetítő [moderálva - a szerk. ] elott pedig le a kalappal, iszonyatosan segitokeszek voltak!