2023. január 7.egyedül járt itt 15 Rendelésre vásároltam a cukrászdában. A kapott információk nem voltak hekytállóak, a sütemények egy része félig nyers, ehetetlen volt, vásárlást követően, állítólag a tulajdonos utasítására egyszerűen nem válaszoltak a levelekre, telefonon nem kommunikáltak. Ilyen negatív hozzáállást vendéglátó helyen még nem tapasztaltam.
A hely celeb meghatározottsága nem fedi el az elfogadhatlan minőséget és hozzáállást. Életem talán legrosszabb vendéglátóhelyi tapasztalata!
2018. május 31.a párjával járt itt 25 A szálloda gyönyörű környezetben fekszik, a közösségi terek és egyes szobák nagyon szépen, korhű jellegel kerültek kialakításra. Ugyanakkor a szobák színvonala rendkívül változó, kialakításban, méretben egyaránt. Egyes szobák olyan kicsik, hogy az ágyat nem lehet megközelíteni.
A személyzet a minimális udvariasság mellett, gyakorlatilag semmi szolgáltatást, segitséget nem nyújt, a szobák csak lépcsőkön keresztül, csomagokkal is segítség nélkül megközelíthetőek. A kültéri medence nem működik. Az étterem választéka és az ételek minősége minden képzeletet alulmúlnak, a legalacsonyabb színvonalú alapanyagokból, néha kétes színű ételek kerülnek ki a vendéghez. Az al a carte étlap délben négy rendkívül nehéz ételből áll, mindig azonosan. Napközben semmmilyen nappali bár, kávéház nem működik, egy jégkrémet, süteményt sem lehet kapni, egy üdülő jellegű szállodában. Kár, hogy ilyen jó adottságokkal ilyen színvonalú a szálloda, ami korábban lényegesen jobb volt.