2019. december 31.a párjával járt itt 45 Karácsonykor töltöttünk itt pár napot. Voltunk már máskor is- A szálló szobája nagyon kényelmes, akár melyik oldalt választja az ember a Balatont mindenhogy látja. A porta szolgálat mosolygós kedves. A wellness már tartogat gondokat.
Egy ilyen szintű szállodában ez a törölközős jegyrendszer nem éppen vonzó, az pedig kifejezetten nevetséges, hogy a szauna előtérben arra kérik falragaszon a vendégeket, hogy a köveket ne locsolják. Ez erősen csökkent értékű szaunázást eredményez. A személyzet egy kivételtől eltekintve morózus, az ital választék nagyon gyenge, most végig a wellnessről beszélve, a masszázst pedig senkinek nem ajánlom. Ha csak simogatni akar a hölgy akkor nem érzéki, ha masszírozni -és a dolga ez lenne - akkor szinte észrevehetetlen. Nem tudtam eldönteni, hogy nem tud vagy nem akar, de rossz. Az étterem az évek során átalakult, egy kicsit elmenzásodott. A minőségre és választékra is lehet ezt nyugodtan mondani. nagyon sablonossá vált, a sütemények gyengék, az előételek fantáziátlanok és nem jók. Összességében ez a szállás az utóbbi időben inkább vesztett a vonzerejéből, mint hogy növelte volna azt. Ami viszont isteni: van egy szabadtéri jakuzzi medencéje, jó meleg vízzel és isteni balatoni a vízpart közelében. Ez nagyon jó. Kár érte. Én nem tudom, hogy a vezetés változott előnytelenül, vagy a megtakarítás került előtérbe, de a szálloda a hátrányára változott.
2019. december 16.családjával járt itt 45 A világtól elvonult pihenésre kiváló ez a hely. A szoba tágas és kellemes, jó ágyakkal. A szauna és egyéb szolgáltatás megfelelő. Nem értem, hogy amikor van kifejezetten gyermek részleg, játszóházzal, fürdési lehetőséggel, akkor a kifejezetten kis gyermekeket miért engedik az úszásra is alkalmas medencébe, és környékére, óriási zsivajjal és kis biztonsággal.
Ami nagy csalódás volt az utóbbi időben igénybe vett 4 csillagosokhoz képest az az étkezés. A reggeli bőséges, de harmadnap is ugyan az a sablon. A vacsora viszont fantáziátlan, rosszul elkészített. A mai világban tényleg vezetői igénytelenség vagy túlzott spórolás ilyen ócska étlappal és elkészítéssel előállni. Továbbképzési helynek ajánlanám a badacsonyi hotelt, vagy egy siófokit. [moderálva - a szerk. ] Ott legalábbis tavaly világszinvonalon főztek