2020. október 11.a párjával járt itt 15 Drága és s. . r [moderálva - a szerk. ]! ! Röviden csak így lehet jellemezni. . . a mai napon két személyre kívántunk étkezni, a főutcán haladva láttuk a futó lézerreklámot, hogy korlátlan ételfogyasztás! Úgy gondoltuk kipróbáljuk. Befelé haladva olvastuk a menü kînálatot 990-ért. . . . .
majd helyet foglaltunk és közölték se menü se korlátlan fogyasztás és elénk rakták az étlapot! Elég éhessek voltunk ahhoz hogy válasszunk az étlapról. . . . megrendeltük a kétfogásos ételeinket, a desszertet a végére hagyva attól függően, hogy mennyire lakunk jól. Jól megvárakoztattak bennünket már a levessel is, majd megkaptuk belekostólva majdnem elhánytam magam, mert a húslevesben a májgombóc büdös romlott volt. . . . . . feldühödve a levest latakarva vártuk a második fogást, majd annál is csalódnunk kellett! ! Kicsi adag és ehetetlen! ! ! A hortobágyi palacsinta nem is hasonlított arra amire kellett volna, ráadásul hidegen, valami húscafatokkal töltve! ! Az ételeink 2/3-át visszavitte a felszólgáló és még csak megsem kérdezte hogy baj van esetleg nem ízlett. . . majd hozta a számlát amin szintén kiakadtunk, mert pofátlanul felszámolták a 10% szervízdíjat! ! ! Ezek után nem hagytam szónélkül, amire a felszolgáló csak annyit mondott hogy sajnálom! Majd idegesen, remegve és éhesebben távoztunk mint mikor bementünk! ! ! ! Nem ajánlom senkinek! Ilyen s. . r helyen már régen nem ettem! !