2022. október 31.a párjával járt itt 45Nagyon jó elhelyezkedésű hotel , kisebb szoba, éjszaka jó csendes volt. Az ágymatrac számunkra puha volt, A wellnesst nem próbáltuk. A személyzet kedves. Menüválasztásos vacsora jó, a reggeli remek. A park nagyon kellemes, osszessegeben kellemes volt, jó árral
2022. október 31.a párjával járt itt 35 4 napos ünnep közepén, bringázás után ugrottunk be enni vmit. Jó sokan voltak, de volt szabad asztal. A pincér készséges volt. Napi kínálatában 2féle leves volt. A húsleves nem volt elég meleg, a bableves finom volt. A 2. fogásra nagyon sokat kellett várni(több, mint egy órát) , vegyes tálat kértünk, a fele volt csak finom, a másik fele elment.
Ár érték arányban sem volt túl olcsó. Egynek elment, de nem leszünk törzsvendégek
2022. augusztus 24.a párjával járt itt 45 átutazóban jártunk arra, véletlenül láttuk meg az éttermet, gondoltuk kipróbáljuk. A választék elégséges volt, halat akartunk enni, volt is, kellemes csalódás volt, mert nem vártunk sokat, ehhez képest nagyon finom volt az étel. Gyorsan megsütötték,és kihozták. a teraszon fogyasztottuk el.
a felszolgálás gyors és pontos volt, pont annyira volt kedves a pincér, amennyire szükséges. ár érték aránya talán egy picit magas, de sajnos mindenhol felmentek az árak. összességében meg voltunk elégedve, valószínűleg, ha erre járunk máskor is betérünk
2020. július 20.a párjával járt itt 45Ausztriába utazva több alkalommal szállunk meg Sopronban. Ezúttal a Luca mellett döntöttünk. Több lakásos apartmanház, kiülő kis kertrésszel. A lakás tiszta, modern, kényelmes. Egyéjszakás megszállásra megfelelő. Azt kaptuk, amit és ahogy hírdettek. Gyors, rugalmas ügyintézés, kényelmes volt.
2020. július 20.a párjával járt itt 55 Ausztria felé utazva gyakran szállunk meg Sopronban. A szállásadónk ajánlotta az éttermet. A külső, de fedett részén foglaltunk helyet. Nagyon finom házi limonádéval indítottunk. A fatálas főételt nagyon hamar kihozták. Minden friss volt rajta. Különböző rántott és sült húsokat ettünk, vegyes körettel és savanyúval.
Minden nagyon ízletes és friss volt. Az étkezést vaniliafagyis brownievel fejeztük be. Jó szívvel ajánlom, mi már rég ettünk ilyen jót ennyi pénzért.
2020. február 23.családjával járt itt 45 Születésnapi ebédre kerestünk a környéken helyszínt. Tudtuk, hogy forgalmas helyről van szó, ezért előre foglaltunk. Az étterem hangulatos, remek fedett terasz szélesíti a helyet. A pincér pont eléggé volt szolgálatkész. Az ételek megrendeléséig előételként ajándék ropogós, friss vajkrémes bagettet szolgálnak fel.
Elég sokat kellett várni az ételekre, ami vagy a forgalomnak köszönhető, vagy annak, hogy egyszerre nyolc ételt rendeltünk. A bagett után ketten levest is rendeltünk, így azok akik csak főételt kértek, azok az érkezéstől számítva csak másfél óra múlva kaptak enni. Ugyan elbeszélgettük az időt, de azért ez elég sok időnek tűnt. Különböző fogásokat rendeltünk, halat, marhát, sertést, vegetáriánust, eltérő megelégedettséggel. A fogások mennyisége bőséges, de ízekre átlagos, a végén nem úgy távoztunk, hogy hú de remeket ettünk. A számlából ugyan levontak 10%-ot, amit vagy a várakozásnak, vagy a létszámunkból eredő fogyasztásunknak köszönhetünk. Ez pozitív gesztus volt, de összességében amennyire rákészültünk a finom ételekre, annyira nem voltunk elragadtatva a minőségtől.
2020. február 2.a párjával járt itt 55 Az asztalfoglaláshoz többször próbáltuk hívni, mire szerencsére visszahívtak. Hétvége révén, csak délután fél 3-ra tudtunk asztalt foglalni. Nyilván ebédidőben, aznapi foglalás esélytelen. Érkezésünkkor a nagy parkolóban már rengeteg autó állt, amiből arra lehetett következtetni, hogy közkedvelt hely.
Csárda jellegű, jó értelemben hangulatos, falusi porta. A bejáratnál már egy alkalmazott fogadja a vendégeket és az asztalukhoz kíséri. Mi a "pince helységben" kaptunk asztalt, de ez nem rontott a hangulatunkon. A hely tömve volt, főleg nagyobb társaságok ettek együtt. Helyet foglaltunk, és a pincér azonnal köszöntött. Előre megnéztük az étlapot, így nem volt nehéz választani. Mindenféle étel megtalálható az étlapon, de inkább a tradicionális falusi ízekkel operálnak, felturbózva 1-2 modernebb alapanyaggal. Az általunk választott 2 személyes tál elemei finomak voltak, mindennel meg voltunk elégedve. Az árai nem alsó kategóriásak, de megérte. Két főnek 10 ezer ft simán elmegy, de nem volt kifogásunk, mert nem okoztak csalódást, köszönjük!
2017. május 28.a párjával járt itt 55 Ausztriába utazva gyakran szállunk meg egy éjszakára Sopronban. A külvárosi panziótól alig pár kilométernyire, jól megközelíthető helyen található a főút mentén az étterem. Parkolni könnyű, annak ellenére, hogy szinte telt házas az étterem. Érkezésünkkor a pincér mutatott egy asztalt, és szinte rögtön fel is vette az italrendelést.
Friss limonádét fogyasztottunk. A főétel kiválasztása-frissensült- után alig negyed órára már az asztalunkon illatozott az étel. A fogások háziasak és bőségesek voltak. Mindkét választott étel ízletesnek bizonyult. A pincér udvarias volt, de visszafogott, amit én inkább szeretek. Jót ettünk, meg voltunk elégedve. Az áraknál ugyan kicsit jobban fog a ceruza, de a minőség megérte. Visszatérünk, másnak is ajánlom.
2017. április 3.a párjával járt itt 45 Túrázás céljából utaztunk a Balaton nyugati szegletébe. Indulást közvetlen megelőzően foglaltam a szállást igen kedvező áron. Az apartman Györök part felőli oldalán fekszik. A strand kissé távolabb van ugyan, de nem fürdeni mentünk. A szállás több apartmannal bír, vendég is volt, de ennek ellenére mindenki csendesen pihent, így a szomszédok ellenére sem zavart zaj.
A lakás kényelmes, nagyobbat is kaptunk a foglaltnál, mert a földszinten foglalók egymás mellé akartak kerülni. A lakás kényelmes volt. Nyári melegben üzemeltethető légkondicionálóval. Az erkélyen kiülő szolgálja a kényelmet. A konyhasarok kisebb főzésre, melegítésre alkalmas. Kirándulásunk kiindulópontjaként minden igényt kielégített. A házigazda kedves, készséges, nem tolakodó. Mindenkinek ajánlom.
2017. április 3.a párjával járt itt 45Forgalmas, napsütéses tavaszi napon vacsoráztunk az étteremben. A panorámás teraszon az elhelyezés kitűnő volt. A pincér kedves, előzékeny és gyors. Az ételek ízletesek, ár-érték arányban megfelelő, a balatoni árakkal vetekszik. Sajnos, ha jól értesültem üzemeltető váltásra készülnek, ami remélhetőleg nem okoz majd minőségi romlást. Ajánlom másoknak is.