2015. október 5.gyerekekkel járt itt 45 A hotelt ismerősök ajánlották. Zavaró volt, hogy az érkezést megelőző napi telefonbeszélgetés során a szálloda munkatársa részéről felmerült, hogy vigyünk magunkkal hősugárzót, mert nem tudják, hogy van-e fűtés a házban. Az érkezés pozitív élmény volt, a recepciós úr nagyon segítőkész és kedves volt.
Az első kellemetlenség a parkolóban ért, ahol nagyon szűkösek voltak a parkolóhelyek, az átlagos méretű gépkocsimmal nem tudtam beférni, pedig gyakorlott vezető vagyok. A vacsora bőséges és ízletes volt. A második és harmadik kellemetlenség a szobában ért, ahol a konnektorokba simán bele tudott volna nyúlni a 16 hónapos gyermekünk, mivel sem vakdugó, sem pedig más e célt szolgáló alkalmatosság nem volt a szobában. Ezen túl a kényelmes rácsos kiságy csapolása szét volt csúszva, ezt a problémát a fürdőköpeny övével kiküszöböltük. Összekötöttük a sarkot. A reggeli jó volt. A wellness részleg meleg vizes medencéje viszont kicsinek tűnt. Összességében egy kellemes hely volt, ahol jót pihentünk az említett bosszúságokat leszámítva.