2023. december 28.a párjával járt itt 55 A hotelben immár második alkalommal töltöttük el a karácsonyi ünnepeket, de összességében már ez volt a negyedik alkalom, hogy igénybe vettük a hotel szolgálatásait. Mindennel meg voltunk elégedve, - a fogadtatással, a szoba és a hotel tisztaságával, az éttermi dolgozók szolgálatkészségével, figyelmével, az ingyenes teremgarázs használatával.
Meglepetés volt számunkra, hogy a hotel tulajdonosa karácsony másnapján a vacsora fogyasztása közben asztalunknál megállva - bemutatkozása után - érdeklődött az iránt, hogy hogyan vagyunk megelégedve a nyújtott szolgálatatásokkal, illetve esetlegesen milyen javaslataink vannak. Összességében megállapíthatjuk, hogy ár értékarány szempontjából messze kedvezőbb itt eltölteni a pihenésre, kikapcsolódásra szánt időt, mint más hotelekben, szállodákban. Ajánljuk más pihenésre vágyóknak is, ezen hotel szolgáltatásainak igénybevételét. Tisztelettel: Dr. Pankotay István Gábor
2023. március 31.a párjával járt itt 55 Nem szándékozom kiemelni, hogy mi az ami tetszett, hiszen minden szolgáltatás hibátlan volt. Lehet, hogy tévedek és azért vibrált a fürdő medence feletti színes világítás mert talán hibás volt! Ha nem akkor viszont inkább világítson folyamatosan mert a vibrálás nagyon zavaró volt, különösen amikor nyugágyon háton fekve önkénytelenül a vibráló menyezetet látja a vendég.
Ez nem csak engem érintett kellemetlenül, hanem mások is hasonló véleményen voltak!
2022. május 13.a párjával járt itt 55 Gépkocsival érkezve meglepett az, hogy a sorompónál milyen praktikus a behajtás, illetve, hogy a parkoló tökéletesen meg van világítva, és be van kamerázva. A személyzet nagyon figyelmes, minden információt megad kérdésünkre. A szállás kiváló, az étkezés nagyon bőséges és változatos.
A Wellness részleg minden igényt kielégít, az úszómester minden pillanatban odafigyel a vendégekre. Csak azt hiányoltuk, de ez nem a szálloda hibája, hogy miért szezonban kell a kisvasút talpfájának a cseréjét elvégezni, és igy nem lehet eljutni a pisztrángos tóhoz!
Hotel Palota válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük a részletes beszámolót! Örömmel olvastuk pozitív benyomásait és tapasztalatait a lillafüredi pihenésükről. Reméljük, hogy legközelebbi látogatásuk során sikerült az erdei kisvonattal eljutni a pisztrángos étteremhez is és további lillafüredi élményekre szert tenni.
Szeretettel visszavárjuk Önöket!
Üdvölettel,
a Palotaszálló Csapata
2022. május 20., , Hotel Palota
2019. december 21.a párjával járt itt 55 A gyógyszálloda központi helyen fekszik. A szálloda személyzete igen figyelmes minden segítséget megad ahhoz, hogy az itt eltöltött idő gondtalan kikapcsolódást jelentsen. A svédasztalos reggeli választék bőséges, az előre kiválasztott ebéd, vagy vacsora friss, ízletes, a felszolgálás tökéletes.
Az egész szállodára jellemző az igényesség, a nagyfokú tisztaság a szobákra, és a közös helyiségekre egyaránt. Minden technikai berendezés felszerelés hibátlanul betölti funkcióját, beleértve a gyógyfürdő részlegét is. Aki még nem járt itt annak szíves figyelmébe ajánlom, mert az ár /érték arány kiváló. Mi biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk!