2014. január 21.barátokkal járt itt 45 Miskolc belvárosához közeli szálloda ,sok saját parkolóval. Ízlésesen berendezett, kényelmes szobák,nagy tisztaság, figyelmes személyzet. A szilveszteri "buli" 2 étteremben, a szálloda 2 szintjén volt megrendezve, teltházzal. Az ételek ízletesek voltak, nem sablonosak, de aki a hagyományoknak megfelelőt keresett azt is talált.
Bőséges volt a kínálat a svédasztalokon minden fogásból. A táncosok bemutató műsora volt halovány,de a további élő és dj által szolgáltatott tánczene alapja volt a további jó hangulatnak.
2013. május 24.a párjával járt itt 25 A 4 csillagos szálloda szobája lehangoló képet muatott. Szőnyegpadlója durván kopott, a fürdőszoba előtt nagy folt, máskor kiégés nyomai. A fürdőszoba ránézésre elfogadható, de az óvatos zuhanyozástól is vizes lett a padló. A hajszárító felszerelési helye nagyon rosszul lett megválasztva. 2 reggel nem volt melegvíz még 8 órakor sem.
A reggelihez a meleg ételt frissen készítették, az finom volt,de a "rostos " levek kb. 10%-k voltak, 3. nap reggel már nem volt teasütemény. Igaz, vendég is alig volt!
2013. április 23., csoporttal járt itt 45 Nagyobb társasággal voltunk a Hotel vendégei. A személyzet figyelmességét, kedvességét külön kiemelem. Voltunk már ilyen áron elegánsabb szállodában, a mi szobánk TV készüléke már alig nézhető kategoria volt, az étkezésnél a választék bősége kicsit a minőség rovására ment, de ezen "kis hibák " említését csak az építő kritika miatt teszem.
Összességében ,ahogy a "szivecskékkel" is jelöltem mindennel meg voltunk elégedve.