2018. június 14.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégére elugrottunk a párommal Tiszakécskére. Mivel megérkezésünkkor nagy hőség volt így a e fürdőt felkerestük. A parkolóban fák adnak árnyékot a kocsinak. Bent a fürdőben fok árnyas hely van. A napozóágyak bőségesek. A medencék tiszták. Nagy választék van ételben-italban. Kellemes hely.
Másnap is ellátogattunk ide. Jól éreztük magunkat. Felüdülésre kiváló hely.
Kihagyható
2018. június 14.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A nyári bejáratnál a pénztárosa kérdésünkre, hogy - hol tudunk a gyógyfürdőbe bemenni? elküldött a kerítésen kívül sétáljunk 300 métert. A fürdő bejáratán viszont nem engedtek be, mert nem ott vettük a belépőt. Itt a biztonságőr vissza küldött a jegyváltás helyére. A sétáltatás meghozta a hangulatunkat.
Majd folytatódott, hogy sehol egy tájékoztató tábla, útjelző. A medencék kicsik nem a várt, beengedett tömegre méretezettek. Az ülőmedencék kényelmetlenek, nem ülésre lettek kialakítva. Fájós derékkal a gyógymedencében csak megfájdul jobban az ember dereka, mert nem lehet azt megtámasztani. A gyógyulni vágyóknak egyáltalán nem ajánlom. Csak a gyerekeknek és a fiataloknak való egy a fürdő. A feliratból ha levakarják a gyógyfürdő szót akkor nem csalódhat az odalátogató.
2018. március 19.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittártam.hu értékelése alapján döntöttem, hogy a város nézést itt fogjuk meg szakítani dél körül. Kicsit hideg volt kint a szabadban, jól esett volna egy kis melegség, de sajnos nem volt. A hangulatot a hűvös befolyásolta. Talán a nyári forróságban minden más lett volna.
2018. március 19.a párjával járt itt 55Pár napja erre jártunk és mivel megtetszett ez a betérő és ebédközeli idő volt bementünk. Nem csalódtam barátságos hely ez, és a felszolgálók már az első perctől segítőkészek voltak. Velőspacalt rendeltem, amely szinte beterítette a tányért. Nem is tudtam mind megenni, pedig nagyon éhes voltam előtte. Mellette nagyon jó ízletes volt. Köszönöm a jó ebédet. Mindenkinek ajánlom, térjen be ide, ha erre jár.
2018. február 6.barátokkal járt itt 55 Már tizenhárom éve járok Gyulára majd minden évben. Mindig elsétálok ebbe a 100 éves cukrászdába. Eleinte a barátaimmal vagy a családommal megnéztük a kis ipartörténeti múzeumukat, majd vásároltunk és távoztunk.
De mára annyira megszerettem az ódon hangulatú kávézó helyiségeket, hogy amikor arra járok mindig beülök, vásárolok a csodás csokijukból és ha másért nem is de egy kávét elfogyasztok mindig az évszázados bútorok között. Egy kicsit visszautazok a múltba és elképzelem milyen lehetett akkor egy pipát elszívni és a barátokkal jót diskurálni. A barátaimat is mindig behívom, hogy utazzanak velem vissza az időbe. Köszönet a tulajdonosnak, hogy mind ezt megadja az utókornak.
2018. február 6.egyedül járt itt 55 A közelben voltam és egy ismerősöm ajánlotta az éttermet, és nem csalódtam mert jó minőségű ízletes fogások és a nagyon kedves személyzet szinte páratlan. Nincs sok fogás, de azok egytől egyig ízletesek és jó nagy adagokat kapunk. A pacalpörkölt mellé külön tányérban adják a köretet, mert a pörköltnek kellett a hely.
Mindenkinek ajánlom. Aki Szarvas és Orosháza között közlekedik, feltétlenül próbálja ki!
2018. február 6.a párjával járt itt 55 Most harmadszor szálltam meg Győrben és most kiadósabb ismerkedés volt a várossal. Ezért olyan helyet választottam ami közel van a belvároshoz. Továbbá valami csendes helyet kerestem. Először itt szálltam meg két éjszakára, ekkor nagyon megragadott a fogadóból való kilátás a városra és a belváros közelsége.
Másodszor mikor Győrbe jöttem 3 napra a tervezett időben nem volt itt szabadhely. Most ismét sikerült e csendes és egyben szinte a belvárosban megszállni. Nagyon élveztem, a reggeli madárcsicsergést, a hotel lábánál csordogáló folyó hangját. Nekünk a szállás nagyon tökéletes volt. Bejártuk a belváros összes nevezetességét. Könnyen tehettük hiszen pár lépésnyire kellett menni. A személyzet nagyon barátságos, segítőkész volt. Összegezve nagyon jó hosszú hetet töltöttünk itt, ha tehetem legközelebb is itt szállok meg. Az utolsó napra maradt a színház látogatásunk, egy remek musicalt néztünk meg. A délelőttre még volt más egyéb programunk majd a recepciós és vezetőség előzetes engedélyével a szobánkba visszatérve átöltözhettünk, majd késői (délutáni) szobaelhagyást követően mentünk a színházba. Ezt a rugalmas hozzáállást utólag is köszönöm a vezetőségnek és a személyzetnek.
2018. február 6.barátokkal járt itt 25 Meghívott barátaimmal közösen kedveljük a halételeket. Tekintettel arra, hogy a szegedi Roosevelt téri halászcsárdában sokszor és finom halételeket ettünk már és úgy tudom itt Pesten ugyanaz a tulaj működteti e halászcsárdát, ezért foglaltattam a kis csoportunknak asztalt egy estebéd elköltéséhez. Már a fogadtatás elég fura volt.
Nem túl udvariasan közölték, hogy a folyó felőli folyosón van a foglalt asztalunk. Az nem egy társalgásra megfelelő és elegendő egy hely. Mivel a folyóra jó ott a kilátás és a vidéki barátaim azt javasolták maradjunk itt, így nem mentünk tovább éttermet keresni. Szürkeharcsa halászlét és szegedi vegyes halászlét rendeltünk. Néhányan csípősen szeretjük a halászlét, amit általában nem csípősen készítik el az éttermekben. Ezt megértem, de azt nem, hogy valamely formában nincs az étteremben csípős paprika kikészítve, vagy nem hoznak a felszolgáláskor. Miután kértem csípőset elég későn hozták azt, mert közben kihűlt a halászlé. A harcsapaprikás finom, ízletes volt a hozzá választott köret (túrós csusza) úgy-mondva tocsogott a zsírban. A haltepertő rántott hagymakarikákkal pedig a felszolgáláskor már nem volt friss. Utólag meg is bántam, hogy a barátaimat ide, halételek elfogyasztására hívtam meg. A borválaszték is elég gyenge volt, így gyorsan el is mentünk egy másik helyre ahol kellemesen lehetett ital mellett beszélgetni.
2018. február 6.a párjával járt itt 55 Nagyon barátságos és hangulatos környezetben költöttük el egy nagyon finomra sikerült ebédet ebben az étteremben. A közelben szálltunk meg egy panzióban ahol ajánlották e helyet. A vadételekből válogattunk, annyira sok finomra leltünk, hogy másnap is itt ebédeltünk. Vad ételeket ettünk, mert az mindkettőnk kedvence.
Első nap Újházi fácánlevest lúdgége tésztával, és Francia hagymakrém levest, valamint 2 személyes bőségtálat (amin 3 féle vad volt terítéken) rendeltünk. Kimondhatatlanul finom volt. A vadakhoz a köret nagyon jól harmonizált. Másnap Szarvas hátszínt erdei gyümölcsmártással, burgonyafánkkal és Tűzdelt vaddisznó combot Szép Erdészné kedvére túrógombóccal fogyasztottunk, leves és előétel nélkül. Mind két választás nagyon finoman volt elkészítve. Jó nagy adagot kaptunk. Ebéd után jólesett egy kis séta a Tisza parton. Összefoglalva, jól éreztük magunkat ezen a gasztronómiai varászlatos helyen. Szívesen mennék újra vissza.
2018. február 6.a párjával járt itt 55 Több mint egy évtizede jártam itt. Alig vártam, hogy a fogadóban megszállhassunk. Kellemes környezetben fekszik, közel a belvároshoz és távol a nagyvárosi nyüzsgéstől. A teraszról pazar kilátás a püspökvárra. Az étteremben gyors kiszolgálás, kedves felszolgálók fiatalosak, de mégis komolyak akik még a tréfát is szeretik.
Finom ételek, az italok viszont kissé drágáknak tűntek. Úgy vettem észre, hogy nem csak a fogadóból járnak ide ebédelni, hanem a város más részeiből is, megtehetik mivel jó nagy a parkolója a fogadónak és könnyű a megközelítése. Esténként is kellemes, hangulatos környezetben elköltöttük a vacsoránkat. A vacsora után még jót lehet sétálni a ligetes Radó szigeten, vagy a belvárosban.