2016. november 2. járt itt 55A wellnessben nagyon meleg és elviselhetetlen gőz volt. szálloda hangulata jó
2016. október 8. járt itt 55A vadonat új szalloda, minden igényt kielégít, noha még külső részét szépítgetik. Gyönyörű környezetben levő szálloda kilátással a CSERHÁT hegységre kincs a pihenni vágyóknak. A személyzet kedvessége, előzékenysége, valamint az ellátás kifogástalansága minden igényt kielégít. Biztosan tudom, hogy ide még visszatérünk.
2014. január 22.a párjával járt itt 55Szilveszterkor jártunk a szállodában már második alkalommal. 2012-ben is itt szilvesztereztünk, és 2013-ban. Jó szervezés, kitűnő ételek, italok, tiszta szép tágas szobák, kitűnő wellness. Azt hiszem idén is itt töltjük a szilvesztert, és nyáron is kipróbáljuk. Zalakaros a szívünk csücske. Kellemes, nyugodt hely az összes szállodájával, fürdőjével együtt.
2013. október 8.a párjával járt itt 55Elhelyezkedése fantasztikus, már nagyon sokszor jártunk itt, mint magán ember, mint konferencia helyszín. Bárkinek szívesen ajánlom.
Ebben a véleményben minden benne van. Mindig jól éreztük magunkat.
Karácsonyt is töltöttünk itt, akkor még csak az Erzsébet szárny volt. Tavasszal, nyáron, ósszel és télen is nagyon kellemes. Mostanában is készülünk ide.