2023. október 3.a párjával járt itt 552023 február végén egy szombati napon tekintettük meg a rendezvényt. A város határában, kijelölt parlóba irányítottak minket, ott tudtunk megállni. A városba ingyenes buszjárat szállította be az érdeklődőket, mi inkább besétáltunk. Nézelődtünk, ettünk, ittunk és élveztük a látnivalókat.
2023. október 3.a párjával járt itt 552023 februárjában és szeptemberben is volt alkalmunk pár órát eltölteni a negyedben és pár kiállítást megtekinteni. Csak felsőfokban tudok nyilatkozni a látottakról. Még visszatérünk!
2023. október 3.a párjával járt itt 552023 február végén töltöttük 2 éjszakát a szállodában, ez idő alatt igénybe vettük a félpanziós ellátást. A reggeli változatos hideg, meleg ételválasztékból állt. Vacsorára szintén finom ételekből választhattunk, 2 féle leves, 3 féle főétel a hozzá tartozó körettel, 2-3 féle desszert, gyümölcs volt mindkét nap.
2023. október 3.a párjával járt itt 452023 február végén töltöttünk 2 éjszakát a szálloda Garden Panzió részében. Összességében jól éreztük magunkat, az ár/érték arány rendben volt. A szobánk pici volt, de tiszta. Az étteremhez és a wellnesshez kicsit sétálni kellett, de az a pár perc még belefért a tűréshatárba.
2023. február 23.a párjával járt itt 55Fantasztikus, igényes hely. Tökéletesen alkalmas pároknak egy kis elvonulásra és kikapcsolódásra. A tulajdonos nagyon kedves, azonnal segítséget kaptunk mindenben.
2022. augusztus 30.a párjával járt itt 55Csodaszép 3 napot töltöttünk Szilvásváradon a Kormos Vendégházban. Kényelmes szobát kaptunk, a reggelire is befizettünk, mely változatos és bőséges volt. A szállásadó hölgy készségesen segített, hogy mely helyi látnivalókat érdemes felkeresnünk.
2022. augusztus 25.a párjával járt itt 55Csodás környezetben, kényelmes szobában, főúri étkezésekkel kényeztetve töltöttünk pár napot ezen a káprázatos helyen. Nagyon élveztük a szabadtéri fűtött medence kínálta lehetőségeket is. Mindennel meg voltunk elégedve. Visszatérünk!