2022. július 13.gyerekekkel járt itt 25Az első pillanatban nagyon jónak tűnt. Elfoglaltuk a szobát, ami tágas, de koszos volt. Az ablakok az udvarral egy szinten, mert mélyebben voltunk. Személyzet nagyon kedves, de kevesen vannak. Étteremben koszosak az evőeszközök, tányérok. 4 éjszaka helyett egyet maradtunk. Soha ilyen rossz szálláson nem voltunk.
2017. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Augusztusban voltunk egy hosszú hétvégét a gyerekekkel. Sajnos rossz idő volt, ennek ellenére a gyerekek nagyon jól érezték magukat, élvezték a hotel fürdőjét. Az étel ízletes, változatos, személyzet segítőkész. Nagyon tetszett, hogy hamburgert és lángost is lehetett választani étkezésnél.
A város innen könnyen megközelíthető, nagyon jók a programok. Örültünk a kitűnő tájékoztatásnak már a bejelentkezéskor!
2016. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 35 Összességében Harkány nagyon gyönyörű, mindenkinek ajánlom. A fürdő is nagyon jó, vissza fogunk jönni! Magát a hotelt nem nagyon ajánlanám! A három recepciós nagyon kedves, nagyon aranyos, ha nem ők ülnek ott, az első vacsora után hazajövünk. Több óra autóút után két gyerekkel gondoltuk megvacsorázunk.
Az üdvözlés és az első falatok után kellemetlenül nyeltük le az ételt, mert a felszolgáló ( állítólag Ő a tulaj) folyamatosan bámult minket. Egyfolytában figyelte, hogy ki mennyit eszik. Nem mertünk meríteni. Ezt másnap tetőzte a beszólásaival, megjegyzéseivel. Sok évet dolgoztam vendéglátásban, de ilyen viselkedéssel még nem találkoztam! Miközben mi vacsoráztunk, a konyhán teletömte magát étellel, kifelé jövet folyamatosan evett, még a pultban is! Modora nagyon lekezelő volt! ! Remélem soha többé nem kell ezt átélnünk a gyerekekkel.