2013. június 18. járt itt 55 Maga a város is egyik nagy kedvencem. Az Új utcàban lévő kis szálloda is azzá vált a legutóbb ott töltött hosszú hétvége után. A személyzet barátságos és segítőkész volt. A bőséges svédasztalos reggeli tényleg bőséges és nem utolsó sorban nagyon finom volt. Akciós csomagot vásároltunk, egy szabadtéri program és egy szolgáltatás tartozott bele.
Mindkettővel meg voltunk elégedve. Egyedül azt hiànyoltam, hogy a szállodàban nincs wellness részleg.
2013. június 18.a párjával járt itt 55Többször jártam már itt és biztos még sokszor is fogok. Ha igazi mexikóura vágysz, látogass el ide. A felszolgálók mosolygósak, segítőkészek. Az ételek hamar az adztalunkra kerülnek. A brownie és az Iguana brownie valami fenomenális. A kojtélok szintén. Az élő zenés napon még nem vettem részt, de az lesz a következő, amit ki fogok próbálni.
2013. június 18. járt itt 45Többször jártam már ebben a cukrászdában. A fagyik kiválóak, igaz nem épp olcsóak. Sütemények, torták között akad olyan, amiben csalódtam. A Rigó Jancsit én is sajnálom, h nem készítik. Valamint ami nagy hibája, hogy kevés a hely, ha le szeretnénk ülni. Összességében azonban a fagyi isteni. Kikérem sétáló kehelyben és meg is van oldva :-)