Érdekes
2024. augusztus 21.családjával járt itt 45 A to maga 35 fokos gyógyvíz ami a a földből tor fel 81fokos és mesterségesen hűtik , a közepén fürdőhöz /40fokos/ víz . Szép környezet , plázs stílusú part fa napozó agyakkal , de ha nem nyitásra érsz oda akkor a napozoagyak száma korlátozott ! Hétvégén többe kerül a belépés ! Negatívum : A büfé irreálisan drága !
! ! Fel liter cola vagy Fanta 1040 Ft ! Egy 3 fős csaladnak a belépő 2 felnőtt egy gyerek 10770 Ft hétköznap hétvégén 1500Ft tál több ! + 3 gyros + 3*0,5 szénsavas ásványvíz 12180 Ft vagyis naponta legalább 20-25000 / nap
2024. április 12.a párjával járt itt 15Nem fogadjak a vendégeket udvariasan , parkolni az étteremnel nem megoldott,bár hamar hoztak ki a frissensult kaját , én hagymasrostelyost ettem ami több volt a hagyma , nagyon megsult a hasáb burgonya , a párom rántott karajt evett ami nagyon kikloffolva szinte lehetelnyi vékony volt . A pincér állandóan az asztal körül sétált és kérdezte minden megfelelő e ?
2023. június 12.a párjával járt itt 35A vendég ker egy kávét és nyakba öntik sörrel és meg bocsánatot sem kér, vacsoeanal sajat magamnak kell szeletek kenyeret, rengeteg a szúnyog az épületen belül is , kicsi a welness, nincs nyomás aa Tihanyban a furodoben , át gy kényelmetlen
2023. június 11., csoporttal járt itt 15Döglött madár a medencében , az ajtón bejöttek a szúnyogok , a WC nek leesett a teteje ,mozgott a mosdó kagyló alig volt melegviz , alig volt fény , 3 an alulistunknosszetolt agyon a földön kényelmesebb volt mint az agyon