2014. május 31.barátokkal járt itt 55 A férjemmel és egy baráti házaspárral töltöttünk el négy napot a Hotelban. Mi szuper kiránduló időt fogtunk ki, így csak reggel és késő este voltunk a szobában. Mindennel meg voltunk elégedve. Az alkalmazottak kedvesek voltak,az étkeztetés pedig választékos és bőséges volt. A szobában hófehér ágynemű és minden ami a jó és kellemes közérzethez kellett.
Előfoglalási kedvezménnyel 30%-ot spóroltunk,így a pénzünkért extra ellátást kaptunk, szuper szép erdei környezetben. Mindenkinek bátran merem ajánlani. Biztosan visszatérünk ! Köszönjük.
2014. január 30.a párjával járt itt 55 2014. január 19-24-ig 6 csodálatos napot töltöttünk el a Termál Panzióban barátainkkal együtt. Mindennel meg voltunk elégedve. Ha szőrszál hasogató lennék csupán apró ,említést sem érdemlő, jelentéktelen dolgokat kifogásolhatnák mint pl. a tv. -t az egyik szobában az ágyból rosszul lehetett látni, mert az ajtó fölött van elhelyezve,de mi nem tévézni mentünk.
A másik, hogy a déli ebédhez át kellett öltözni, mert nem ott kaptuk az ebédet ahola fürdőből bemenve fürdőköntösben is lehetett ebédelni. Mindezért az apró dolgokért sokszorosan kárpótolt bennünket a sok-sok medence,a nagyon jó masszás,a sok szauna, a nagyon finom reggeli és ebéd,az udvarias és segítőkész személyzet, az ingyenes zárt parkoló,stb. Igazán jólesett az évet pihenéssel kezdeni. Mindenkinek szívből ajánlom a Mórahalmi Termál Panzió és fürdő által nyújtott felüdülést.
2013. szeptember 14.a párjával járt itt 55 Három csodálatos napot töltöttünk el a gyönyörű környezetben lévő szelestei Kastélyban,amit az erdő és a csodálatosan szép arborétum vesz körül. Mind az üzemeltető, mind a személyzet kedves és segítőkész volt. Nem okozott gondot,hogy jóval korábban érkeztünk, és az sem, ha a vacsorából az A menü első fogását és a B menü második fogását kértük.
Ami ennél is meglepőbb volt, hogy gyertyafényes vacsorát szolgáltak fel, az asztalokon virág, és ha még ez sem lett volna elég, hozzá közkedvelt operett és nóta harmónikaszó dukált. Természetesen
mi meg vacsi közben énekeltünk. A "Főúr"ezzel kedveskedett. A reggeli svédasztalos, minden igényt kielégítő volt. A szoba kifogástalan,a fürdő tiszta. Valóban főúri kényeztetésben volt részünk, amit ezúton is nagyon köszönünk. Tiszta lelkiismerettel merem ajánlani. Biztosan visszatérünk.
2013. május 20.a párjával járt itt 55Május 13-16-ig nagyon kellemes napokat töltöttünk el Lentiben. A Hotel szobája és az étterme is nagyon szépen, ízlésesen és igényesen van berendezve és nagy volt a tisztaság is. A reggeli kicsit egyhangú volt, de a vacsorát szűkített étlapról választva gyorsan felszolgálták és finom is volt. Összességében mindennel meg voltunk elégedve. Nyugodt szívvel merem ajánlani!
2013. május 7.a párjával járt itt 55 Baráti házaspárral először,2012 áprilisban jártunk a Hotelben. Mivel mindennel meg voltunk elégedve így a gyermekeink is eltöltöttek 2 éjszakát, nekik is jó benyomásuk volt, ezért ez év áprilisában barátainkkal együtt ismét vissza tértünk . Az gondolom ennél több ajánlás nem kell. Kiváló ár/értékarány !
Egyetlen negatívum: kicsi reggeliző helyiség, de mivel nem kellett sehova rohannunk, így ez sem jelentett gondot a többi
kellemes és kedves benyomás mellett.
2013. április 23.a párjával járt itt 45 Tavaly októberben töltöttünk el 7 éjszakát a szállodában. A személyzet kedves és segítőkész volt, az étkezés kiváló ! Különösen jólesett a déli levesbüfé. Nagyon tetszett az is, hogy a szállodából zárt folyosón közlekedhettünk a fürdő és a szálloda között annyiszor ahányszor naponta szerettünk volna.
A fürdőben voltak kisebb hiányosságok, de azt nem a szálloda hibájaként értékelem. Az ár és érték arány jó, kisebb jövedelmű nyugdíjasok is megfizethetik. Barátainkkal ez év második felében ismételten szeretnénk ellátogatni a szállodába .