2014. február 6.a párjával járt itt 45 Nagyon tetszett a wellness részben az állandóan működő (kár, hogy olyan pici)
élmény medence ami zárt területen van. A szabadtéri (azaz fedetlen) szintén nagyszerű. Amit nagyon hiányoltunk (idős nehezen mozgó emberek vagyunk), hogy este szeretünk televíziót nézni és a minimálisnál is kevesebb magyar nyelvű csatorna van (és akkor még nem beszélünk a készülék minőségéről)
Pl.
nincs Hír TV, nincs Echo Tv (legalább az egyik lenne) nincs magyar nyelvű sport csatorna stb. Mi tudjuk, hogy az igazi bevételt a szállodának az euróval, vagy más valutával fizető vendégek hozzák, de azt hiszem, hogy az ilyen szerény kéréssel forduló még szerényebb idős magyar vendégek is megérdemelnének ilyen apró figyelmességet. A fent említetteken túl, jól éreztük magunkat és szívesen visszamennénk. Üdvözlettel: Szeli József
2013. november 17.a párjával járt itt 25 Talán úgy fejezhetném ki, hogy csalódás volt. Részünkről nem is a személyzet, hanem egy négy csillagos szállodától elvárt körülmények amik a csalódást okozták. Párat felsorolnék. Miután elég rossz időt fogtunk ki a szórakozásunk este a televizió nézése LETT VOLNA.
Miután az adás is szinte élvezhetetlen volt (nem beszélve, hogy alig volt magyar nyelvű) hiába próbálták igazgatni az alkalmazottak és végül feladták. A szobában nem égett a mennyezeti égő, amiért hiába szoltunk. A wellnes részleg egy abszordum, az aránylag kis medencében (ami a szálloda nagysághoz kicsi) nem működtek az élmény elemek csak nagyon nagy kihagyásokkal. A medence széléről folyamatosan ugráltak be a gyerekek, hogy a nagy részében nem is lehetett egy picit uszkálni. Eggyes vendégek a már emlitett kis medencét versenyuszodának használták (azaz gyorsuszás, pillangó uszás)amivel úgy csapkodtak, hogy a közelükben nem lehetett mozogni). Miután szóltunk az uszómesternek, hogy egy kicsit figyeljen az ilyesmire, Ő eléggé furcsa modorban kioktatott, hogy azok megfizették az árát (mintha mi ingyen tartozkodtunk volna ott) Egyszóval nagy csalódás és az érdeklődő ismerősöket határozottan lebeszéltük róla, hogy igánybe vegyék a szállodát.
2013. június 12.a párjával járt itt 45Kissé túl sokat vártunk és ezért bizonyos tekintetben csalódás volt, , egy masszáskáddal ellátott szobát rendeltünk,(az ajánlat szerint ez exkluzív szobának számít) ami sajnálatos módon, egy törmelékkel teli rendetlen udvarra nézett és ez bizony kiábrándító volt, ami még sajnálatos volt az a nagyon hideg beltéri medence, ahogy az előttem szóló is irta. A személyzet és az ellátás nagyon jó. József
2013. május 13. járt itt 35 Második alkalommal jártunk a Hotelbe, elősször nagyon jól éreztük magunkat, amit a második alkalommal nem mondhatunk el. Egy a folyósólabilintus végén levő szobát kaptuk (már ez gyanus volt), ami megközelítőleg sem hasonlít a képekéhez. A fürdőszobában nem volt egy polc ahova a piperecikkeket letudtuk volna tenni.
A fürdőköppenyt nem tudtuk felakasztani, mert nem volt akasztó, (valószínű letörött és nem pótolták). Nem volt olyan kényelmes fotel mint a képen látható ahol este TV-t lehetett volna nézni, habár szinte csak idegen nyelvű adók vannak, pedig magyar vendég is tartózkodik a szállodában. Nagyon nagy a szálloda és ahhoz kicsi a fűrő rész (erről tavaly is írtam)
Egyszóval az előző ittlétünkhöz, egy kissé csalódás volt. J.
2013. május 13.a párjával járt itt 25 Nagy várakozással mentünk a Hotelbe, de döbbenetes csalódás ért. Megérkezésünkkor egy a legfelső szinten lévő valamikori (talán takarítószereket tároló szobát) kaptunk, ahol a csapból alig langyos víz folyt (január volt és nagy hideg), egy rozogó szekrény.
(egyáltalán, hogy vesznek bátorságot ilyen szobát kiadni) A wellnes részt nem lehetett használni, mert olyan hideg volt a víz és maga a terület is. A jakudzi alig langyos , a szauna nem működött. Reklamációnkra ugyan kaptunk egy jobb minőségű szobát, de így is romokba hevertünk a csalódottságtól. Soha többet. József
2013. április 23.a párjával járt itt 35 Másodszor jártunk a Hotelben. Az idei ott tartozkodásunk megsem közelítette az előző évit. Egy kis szobába voltunk badugva ami még a közelébe sem volt annak ami az ajánlatában szerepelt a szállodának. pl. nem volt fogas a fürdőben ahova a fürdőköppenyt fel lehetett volna akasztani. Elborzadva láttuk, hogy az aránylag kicsi medence játszótérré változott.
Az ott lévő személyzet tétlenül nézte, hogy a medencében labdázzanak, ugráljanak, és a hozzánk hasonló idősebb emberek szinte ki voltak zárva amint már irtam az amugy is kicsi medencéből. Nem gyerekekkel ott lévő családok ellen szólók (mert két család a gyerekekkel elfoglalta az egész medencét)hanem azok nevében akik idősebbek és szeretnék igénybe venni az élmény medencét. Összefoglalva az idei pár napunk megsem közelítette az előző évit, azt híszem többet ide nem megyünk. József