2016. május 28.a párjával járt itt 45 Aladin csodalámpása. . . A semmi közepén egy csodás szállodát ismertünk meg. Már a recepció is tetszetős volt. Míg a szoba átadásra vártunk a koktél bárban mulattuk az időt. A szoba ideális szépen kialakított a bekészített kávés készlet megnyerő. A wellness részleg csodás igaz ottjártunkkor még az udvaron építkezés folyt.
A vízipipa egy élmény volt esténként. sajnálatos, hogy az árakkal elszálltak ennyire. Amennyiért kínálják a csomagokat annyit nem ér. A faluban semmi látnivaló nincs. Tulajdonképpen be vagyok zárva a hotelbe. A személyzet udvarias, szolgálatkész. Az étkezés pazar.
2016. május 20.a párjával járt itt 45 A csomagot karácsonyi ajándékba kaptuk. Februári téli hétvége. A szállodát a GPS alapján hamar megtaláltuk. A parkolás könnyű a szállás helyén van. A szoba különálló épületben. Átlagosnak mondható a fűtés gyenge volt a 0 -3 fokhoz képest. A szálloda nagyon tetszett az alagút rendszer élmény volt.
A wellness részleg ottjártunkkor nagyon kicsi volt. A levegő párás volt főleg a privát jacuzziban. Az elszívás nem igazán megfelelő. Az étkezés megfelelő igaz mi a svédasztalos rendszerhez vagyunk szokva. Azt is írták, de hivatkoztak a létszámra és ezért csak menüs vacsora volt. Viszont a korlátlan italfogyasztás vacsora közben pótolta a hiányosságot. A személyzet udvarias, szolgálatkészek. Igyekeznek a vendég kedvére tenni.