2016. május 12.a párjával járt itt 55Karácsonyi ajándékként kaptuk a Keresztfiunktól. Nagyon jól éreztük magunkat. Szuper volt a kiszolgálás, finomak az ételek, reggeli, ebéd, vacsora. Kedves a személyzet a vendégekhez, ezt tapasztaltuk. A wellness részleg klassz. A környék nagyon jó. Visszajövünk még. A szoba nagyon kényelmes volt.
2016. április 5.családjával járt itt 45 Az apartmann egy társasház első emeletén található. Hálószobából és amerikai konyhás nappaliból áll. A konyha felszereltsége megfelelő, habár presszókávés csészék nem voltak, de nagyobb igen így el tudtuk fogyasztani a kávénkat. Az ágyak kényelmesek voltak. 3-an voltunk a 4 személyes apartmannban teljesen megfelelt.
Az épület körül zárt parkoló az apartmannhoz tartozik egy parkolóhely. Önellátó az apartman, így az étkezést mi oldottuk meg. Nem luxus, de ajánlom másoknak is.
2014. január 16.családjával járt itt 55Már többször jártunk a csárdában és fantasztikusan finom a halászlé. Most a karácsonyi ünnepek után voltunk és már nem kívántuk a halat. Mást választottunk, de most sem csalódtunk A tárkonyos raguleves fincsi volt nem is beszélve a mákos lütyüről ami szintén nagyon jól eltalált desszert. A téli díszítés különösen ötletes volt. Máskor is visszatérünk.
2013. április 12.a párjával járt itt 55 A szálláshely a Zempléni hegységben amely a szivem csücske található. Kellemes meglepetésként ért az épület amikor az udvarra betértünk, kívülről nem látszik teljes valójában. Klaszz a szemközti kamerával figyelt parkoló. A szoba két személy részére megfelelő és kényelmes. A személyzet kedves, aranyos.
Az étkezés kielégítette minden ígényünket. A programban szereplő borkóstoló nagyon finom borokat tartalmazott. Mindenkinek ajánlom a szállodát is és a környéket.
jól éreztük magunkat -
Hotel Kamilla Balmazújváros
2013. április 12.a párjával járt itt 45Jól éreztük magunkat a szállodában, az étkezés bőséges és finom volt, a személyzet kedves udvarias, a szoba légkondis volt ami a nyári melegben nagyon jól esett.a szállodához tartozó strand kellemes az átjárhatóság megfelelő. a környékben remek kirándulási lehetőségek vannak amit érdemes kipróbálni visszavágyunk