2015. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55 A Bakony "szerelmeseiként" már nagyon sok helyen megszálltunk a térségben. Ezidáig a Szarvaskút Hotel áll az első helyen Nálunk a megjárt szállodák közül. Tiszta és szép szobák, a takarító személyzet napi szinten figyel a tisztaságra. Félpanziós ellátásban részesültünk, az ételek bőségesek és kiváló ízűek, a választék nagy volt.
Nekünk tetszett a wellness részleg is, azzal nem volt gondunk, hogy kicsi. A víz nagyon tiszta volt, aki szereti a hidegebb vizet annak az úszómedence tökéletes, de van jakuzzi és hidromasszázs kád is. Szolárium, szauna, gőzkabin minden rendelkezésre állt. Reggelente tudtuk használni a konditermet. Pingpongozni, tollasozni is volt lehetőség. Ami külön tetszett, hogy kerékpárt nem kellett külön pénzért bérelni, a szálloda vendégeinek ingyenesen a rendelkezésére állt. Az augusztusi nagy melegben jártunk ott, de esténként nem is kellett használnunk a klímát, az erdőből olyan jó levegő jött, jókat is aludtunk :) Összefoglalva: szuper hely, Mi biztosan visszatérő vendégek leszünk !
2015. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55Már többször jártunk az étteremben zirci kirándulásaink során. Ha a városban járunk mindig ide térünk be ebédelni. Az étterem nagyon szép helyen található, hangulatos hely. A tulajdonos és a munkatársai nagyon kedvesek. Az ételek kiválóak ! Mindenkinek ajánlom aki a városban jár, étkezzen itt !
2014. október 7.családjával járt itt 55 Törzsvendégei vagyunk a a helynek. Helyi lakosként nagyon sokszor rendelünk ételt kiszállításra, illetve az éttermet is többször meglátogattuk. A város legfinomabb pizzáját készítik. Az ételeik nagyon ízletesek, az adagok megfelelőek. Mindenkinek ajánlom aki Siófokon jár és egy jót akar enni (főleg pizzát).
Egy javaslat: jó lenne ha a SZÉP kártya fizetés "mobilizált" lenne és a vendégnek, aki a teraszon étkezik nem kellene lemennie kizárólag a fizetés miatt az étterembe !
2014. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 15 2 évvel ezelőtt már jártunk az étteremben, akkor mindennel elégedettek voltunk, az ételek nagyon finomak voltak. Nagy "reményekkel" tértünk be idén újra az étterembe, de nagy csalódás volt. Az ételek minősége, a kiszolgálás sokat romlott. Az étterem is elég lepukkant állapotban volt az előzőekben látottakhoz képest.
A legyeket nem győztük üldözni az ételekről. Tulajdonos illetve szakács váltás történt a helyen ? Sajnos a minőségre nagyon rányomta a bélyegét. Többet itt nem vendégeskedünk az biztos !
2014. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55Visegrádi nyaralásunk során első ebédünket itt költöttük el a családdal. A kiszolgálás gyors, a pincérek kedvesek. Külön tetszett, hogy gluténmentes ételeket is készítettek. Az étterem a rév kikötőnél helyezkedik el, a kilátás a terszról nagyon szép. Többször is étkeztünk itt, és ami biztos vissza is fogunk térni az étterembe ! Nem csak étkezni volt itt kellemes, kikapcsolódni is kitünő hely ! :)
2014. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55Visegrádi 1 hetes tartókodásunk során többször étkeztünk itt. Imádtuk ezt a helyet. Főleg az elhelyezkedése fogott meg, gyönyörű helyen található, a kilátás a Dunakanyarra pazar, a teraszra kiülve érdemes az ebédet/vacsorát elfogyasztani. A libamájuk roston és a lazacuk isteni volt, valamint a házi készítésű limonádék is nagyon ízletesek. Az ételeik kiválóak. Vissszatérő vendégek leszünk ! :)
2014. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55 Kerékpártúra után elfáradva és nagy étvággyal tértünk be az étterembe a családdal. Varázslatos helyen van az étterem az erdőben, nagyon kellemes volt a friss levegőn étkezni. A pisztráng nagyon ízletes, aki itt jár mindenképpen kóstolja meg ! A kiszolgáló személyzet nagyon kedves, barátságos.
Összefoglalva kitűnő hely annak, aki szereti az egyszerű helyeket és szeret jókat enni :)
2014. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55 Idén augusztus végén 2. alkalommal jártunk a Mókus házban. Ugyanúgy, mint 2 évvel ezelőtt csakis pozitívumot tudok írni a helyről. A ház jkét szobás, konyhás fürdőszobával nagyon tiszta és hangulatos. A ház mögötti kert kiváló a túrázások utáni pihenéshez, napozáshoz csodálatos kilátással a Dunára.
Aki szereti a nyugalmat, szálloda helyett válassza mindenképpen ezt a helyet :)
2014. június 26.a párjával járt itt 55 Már többször jártunk ezen a helyen párommal, utoljára idén májusban. A szálloda és a környezet megunhatatlan számunkra. Rengeteg felfedezésre váró túraútvonal van a környéken. A szállodában az ételek elsőrangúak, adagra is bőségesek. A személyzet, főként a recepciós hölgyek és a masszőr hölgy nagyon kedvesek.
Amit hiányoltunk: a csomagunkban kapott kedvezményeket nem ismertették Velünk, ha nem kérdezünk rá meg sem kapjuk. Összességében Mindenkinek ajánlom a helyet aki szereti a természetet, csendre, kikapcsolódásra, igazi pihenésre vágyik :)
2013. október 4. járt itt 15 Abszolút negatív tapasztalatunk van a helyről. Párommal nyaralásunk során ebédelni szerettünk volna betérni. 12 óra előtt 10 perccel közölték velünk, hogy még nincs ebédidő menjünk vissza később. Érdekes módon az akkor érkező külföldi csoportnak nem mondtak nemet.
Visegrádon nagyon sok éttermet kipróbáltunk, de ilyen rossz tapasztalatunk sehol nem volt, mint ezen a helyen, sőt . . . !