2015. március 3.barátokkal járt itt 55 Február végén töltöttünk el itt három napot. A környezet valóban csodálatlatos valódi felfrissülést nyújtott a zajos város után. A szobák és az épület szépen felújítottak kellemes a szálloda atmoszférája.
A wellness rész talán lehetne gy picit nagyobb mert teleháznál már érezhető a zsúfoltság a szaunarész viszont kiváló ami egy pitit furcsa nekem hogy a szaunafelöntésekért külön pénzt kér a szálloda ezzel eddig még nem találkoztam máshol. Az étkezés választéka szerintem megfelelő az ételek finomak talán annyi volt a probléma hogy nem minden esetben voltak eléggé melegek. A személyzet kiválóan végzi a munkáját kedvesek segítőkészek. Összességében nagyon kellemes napokat töltöttünk el itt. Köszönjük!
2014. július 22.a párjával járt itt 55 A legszebb magyarországi szálloda ahol eddig jártunk. Az épület csodálatos a szobák valóban nagyok és kényelmesek. Minden adott a kellemes pihenéshez. A wellness részleg páratlan mindenki megtalálhatja a kedvére való medencét zsúfoltságnak nyoma sincs még telt háznál sem. A dolgozók egytől egyig kedvesek mindenki mosolyog segítenek bármiben.
Az étteremben ízletes és változatos ételekkel várják az embert kifogástalan a minőség és a választék is. Negatívumként csak annyit tudok mondani hogy az oxigén bárban fölszolgált hamburger mellett sajnos gyorsfagyasztott burgonya volt ez szerintem nem illik a hely színvonalához.