2015. március 6.barátokkal járt itt 45 Jól megközelíthető csárda valaha az ország egyik legjobb éttermének számított, ahol óriási húsadagokkal és kifinomult ízekkel kényeztették a vendégeket. Nos mára leegyszerűsödött mindez, mert az ár/érték arány viszonyára a korrektség a legjobb jelző. A ragulevest tényleg érdemes megkóstolni a hozzá kapott házi tejföllel és citrommal.
Gazdagon volt benne a hús, a lének már-már alig volt hely a kisfazékban (nem bogrács! ) 2 felnőtt jól lakott belőle. A főfogások mindenkinek ízlettek, csupán egy Mulard kacsacombot csomagoltattunk el. Mi mindannyian a klasszikusokra utazunk. A "csárdagazda kedvence" gombaszósza igazán megérdemel egy 5-öst, a zsivány pecsenyéből és a cigánypecsenyéből semmit sem hagytunk a tányéron. Minden finom és ízletes. A házi saláták a mi ízlésünknek megfelelően sok fokhagymával készülnek. A barackpite, ami egy alföldi palacsintatésztás édesség, házias és bőséges. A kiszolgálás korrekt, nem lihegtek folyton a nyakunkban, de jelen voltak, ha valamit szerettünk volna. Ha valaki magyaros ételekre vágyik, és a környéken jár, próbálja ki az Öreg Tanya Csárdát, mert nem fog csalódni!
2015. február 13.egyedül járt itt 35 A költözés és újranyitás óta többször jártam az új Rozmaringban, de sajnos már nem találom azokat az ízeket, amikért anno a kedvenc éttermemnek neveztem. A három szakácsból csupán egy maradt, és sajnos ő pont nem az, aki miatt érdemes gasztronómiai kaland miatt ide beülni. . . Viszont a pincérek figyelmessége kifogástalan.
Belépéskor köszöntenek, figyelnek a vendégekre. Az ár/érték arány tulajdonképpen rendben van, hiszen aki nem ismerte a régi "rozmaringos" ízeket, az itt egy átlagosan ételsort ehet végig. Az étterem jól megközelíthető, bár a parkolás körülményes. A hangulat kellemes, viszont az asztalok picit közel vannak egymáshoz.
2015. február 13.családjával járt itt 45 Harmadik alkalommal jártam ebben az étteremben. Ismét hétköznap este, közepes forgalom mellett. A véleményem továbbra is nagyon vegyes. A legnagyobb gond még mindig a személyzettel van. A pincér tegnap is elbújva a V-pult másik végénél álldogált, és nagyon sok idő telet el, mire észlelte a jelenlétünket és megkaptuk az étlapot.
Újabb negyed óra volt, mire felvette a rendelést. Ezzel szemben az étel most is ízlett. A paradicsomleves igazán kitűnő, a malacfej pörkölt, a chilis garnéla és a csülök is ízletes és bőséges volt. Bár én a steakemhez fagyasztott burgonya helyett helyben készült krumplihasábot rendeltem. A limonádé finom, a mangós brülé igazán kiváló! Érdemes megkóstolni. Ár/érték arány számomra továbbra is rossz, szerintem Kecskeméten van ennél lényegesen jobb étterem picit alacsonyabb árfekvésben.
2014. december 23.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel egy csajos hosszú hétvégét töltöttünk itt. Nagyon tetszett, hogy nem botlom folyton babakocsikba és nem kell gyereksírásra ébrednem. A pihenés legjobb része az ajándékba kapott arckezelés volt! A kozmetikus keze aranyat ér! :) A szoba kényelmes, csupán a párna alacsony, amit nem tudtak kicserélni. . .
Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett. Az étkezés! A reggeli választéka jó, de egy pincér van csak szolgálatban, aki nem képes folyamatosan tölteni. Gyakran üres a kenyereskosár is! A vacsora okozta a legnagyobb csalódást. Este egy A-B menüsorból lehetett választani, amelyben a desszert közös volt. Leves, csak az egyikben volt, a főételek mindegyike apró adag. Az íze finom, de szinte soha nem laktunk jól. . .
2014. december 23.egyedül járt itt 45Már többször is megszálltam itt. Legutoljára most decemberben. Egy-egy éjszakára a legtökéletesebb szállás Budapesten. Jó helyen fekszik, mégis csendes, a körút zaja nem hallatszódik a szobákban. A szobák tiszták, az ágy kényelmes. Semmi extra, de ár/érték arányban kiváló. A reggeli viszont szegényes, nincs vaj (csak margarin). A személyzet kedves, segítőkész.
2014. július 29.gyerekekkel járt itt 35 7 napot töltöttünk a Heliosban, de nem hiszem, hogy legközelebb is visszajövünk. A recepción érkezéskor alig akartak velünk szóbaállni, inkább a hölgy és az úr egymással flörtölt, így semmilyen infót nem kaptunk a szolgáltatásokról, illetve kérdésemre azt mondták, hogy a torna ki van írva a táblán. Egyéb programról nem tájékoztattak.
Egy hét alatt senki sem szólt hozzánk, és nem is köszöntek az alkalmazottak. Az Anna épületben laktunk. A wi-fi jó volt, az ágy kényelmes, de a párnák laposak, oldalt alvóknak katasztrófa. ( nem sikerült kicseréltetnem)
Az egész hotel részre ráférne egy felújítás. A fürdő és a wc régimódi és szűk. Leginkább a "nemtörődömséggel" jellemezném a helyet. A személyzet morcos és egykedvű. Amikor mi ott voltunk a vendégek 70% orosz nyugdíjas volt. Az ételek viszont finomak, óriási a választék, ami elfogyott, azt rövid időn belül feltöltötték, a pincérek igyekeztek figyelni a vendégekre. A gluténmentes kínálat jó, még a Lobby bárban is kapható kétféle gluténmentes süti. (és olcsóbb, mint egy bio boltban)
Vigyázat, a tb kezelések viszont nem ingyenesek!
2014. január 25.családjával járt itt 25 A tér különböző hangulatú (leginkább kaotikus) részekre van osztva. Van itt szegényes étkező, régimódi nappali, műhely és néhány meghatározhatatlan kevert stílusú asztal. Talán a romkocsmákon szocializálódott fiataloknak tetszik az öszkép, de engem inkább megrémisztett. A kiszolgálás lassú, nem igen foglalkoznak a vendégekkel.
Az árak igen magasak. Több ételt is kipróbáltunk itt. A miso leves inkább sós, mint finom, a marhaszeletek ugyan nagyon drágák, de ízletesek, viszont a sushi borzalmas! Kicsik és vékonyak a tekercsek, a benne lévő rizs sótlan, a hal nem friss, a szójaszósz pedig rossz minőségű. Miután a sushit megettem, néhány darab után szabályosan rosszul lettem. . .
Kecske Bárszínház / steak & sushi válasza
Kedves Kommentáló!
Kronológiai sorrendben szeretnék választ adni felvetéseire.
Tény, hogy a tér eltér a megszokottól, ez volt a cél. Kérem ne rémüljön meg a változástól az újtól. A kiszolgálás színvonaláért szíves elnézését kérem, ezen igyekszünk javítani a jövőben. Bár azt nem értem, hogy lehet nem-igen foglalkozni valakivel.
Az árakat ért kritikája egyéni szociális probléma is lehetne, természetesen nem szándékom, tisztem osztályozni önt, de szívesen figyelmébe ajánlanék (privát üzenetben) más éttermeket az árak összehasonlításának céljából, ahol hasonló kvalitású alapanyagokkal dolgoznak.
Összefoglalóan a sushikról. . . Japán séfünk szomorúan olvasta sorait. Biztosíthatom, minden ami éttermünkben készül, az szigorú ellenőrzések mellett, az ősi japán tradíciókat megtartva (gondolok itt a mértékek betartására is),kerül vendégeink asztalára. Az alapanyagok minőségét illetően felvetését elutasítom, vitára méltatlannak tartom.
üdvözlettel:
a Kecske
2014. február 4., Kecske Bárszínház / steak & sushi, kecske
2013. október 12.gyerekekkel járt itt 55 A barátnőm ajánlotta figyelmembe ezt az éttermet. Kicsit féltem, de a legutóbbi családi ünnepet ide szerveztük. Nem bántuk meg! ! ! :)
Az ételek kiváló minőségűek voltak! A pincér ajánlotta a ház specialitását a kacsát és a csülköt. Én a kacsát, a párom és a gyerekek a csülköt próbálták ki. Csodálatos volt minden!
Életem legjobb kacsacombját ettem itt. A kiszolgálás figyelmes volt, az ételek gyorsan elkészültek. Mikor megkaptuk udvariasan ( egy csöppet sem tolakodóan) megkérdezte a pincérünk, hogy ízlik-e az étel. A marcipános somlói szintén nagyon ízlett. :)
Ha valaki erre jár, a kacsacombot ne hagyja ki!
2013. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 35A panzió jól megközelíthető, de egy szemétdomb szomszédságában fekszik. Olcsó, bár az ár meghatározza a szolgáltatás minőségét is. Az ágyak kemények, az ablakok rosszul csukódnak. A ház tiszta, mégis a szobában beivódott a füstszagot éreztünk. A közös wc is rendben van, de ott is dohányoznak az ott lakók. A tusolón nincs függöny. Nemdohányzóként senkinek sem ajánlom!
2013. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 55Szolid árak, gyors kiszolgálás, házias ízek és makulátlanul tiszta mellékhelységek jellemezik ezt a helyet. A lisztérzékeny gyermekünk is jól lakott és elégedett volt a kapott étellel! ( ez bizony nagy szó! ) Nagyon szimpatikus, hogy 7 napos a menülapjuk. Ha legközelebb Nyíregyházán járunk, biztosan itt fogunk ebédelni! Én mindenkinek ajánlom. Marosi Tímea, Kecskemét