2013. augusztus 9.családjával járt itt 35 Augusztusban 4 éjszakát töltöttünk itt a családdal. Jól megközelíthető, a recepciósok rugalmasak, a falak tiszták, a fürdőt takarítják, viszont a szoba padlószőnyege foltos. Mivel kánikula volt, így a wellness részleget nem próbáltuk ki. Összességében itt minden átlagosan 3 csillagos.
Ezért többször elgondolkoztunk, hogy ez az a hotel hogy kaphatott 4 csillagot? ? ? Néhány apróság: Hajszárító, cipőkanál, lift nincs, az étteremben nem kapcsolják be a légkondit, ezért nagyon meleg van, és sajnos az ételek gyengék. A félpanziót az igen szerény büféreggeli és a menüválasztásos vacsora alkotja. Reggel nincs gyümölcs, sem joghurt. A pincérek nem figyelmek, sokat kell rájuk várni. A klíma használata nincs benne a szobaárban. A takarítókon kívül senkit sem láttunk a hotelban előre köszönni és mosolyogni! :(
2013. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 25Az adagok kicsik és drágák. A minőségét jól jellemzi, hogy a sajttal és kolbásszal töltött "cordon" agyonhasznált olajban és túl lett sütve. Szörnyen keserű volt a panírja! A hozzá választott kétféle köretből a rizs kemény volt, a sült burgonya pedig száraz!
Így mindent ott hagytam és éhesen távoztam!