2016. szeptember 20.családjával járt itt 55 Egy szeptemberi vasárnap ugy döntöttünk hogy elmegyünk egy mátrafüredi étterembe ebédelni. Javaslatomra ezt az éttermet vàlasztottuk. ,mivel nem régen nyilt,kiváncsiak voltunk milyen lehet. Nekem már külsőre és a közösségi oldalon látható képek alapján elnyerte a tetszésemet. Családomat sem kellett sokáig győzködni.
Nem csalódtunk,pont olyan volt amire számítottunk. Az étterem nagyon tetszett. Szép,új,modern,izléses berendezés,tiszta,légkondicionált,hangulatos. A kiszolgálás is előzékeny,és elég gyors volt. A rendelt ételekre nem kellett hosszasan várakozni,és kifogástalan volt. Nagyon kellemes délutánt töltöttünk az étterembe,mindenkinek izlett az ebéd. Elégedetten távoztunk,reméljük mèg máskor is lesz alkalmunk ide látogatni. Bátran merem ajánlani mindenkinek. Duzia!
4 Évszak Palóc Bistorant válasza
Kedves Duzia!
Nagyon köszönjük, hogy a 4 évszak Palóc Bistorant mellett döntöttek.Ha további kulináris élményekre vágyik, máskor is látogassanak el hozzánk, hisz a bővített étlapunk októbertől lesz "tesztelhető".
Visszavárjuk!
2016. szeptember 27., Ocela Tibor, üzletvezető
2016. május 3.gyerekekkel járt itt 55 Mielőtt a gyermekeim elvittek az étterembe,sokat meséltek róla. Ők már néhányszor jártak ott. Barátokkal,rokonokkal,vagy csak kettesben. A kiváncsiságom felcsigázták,miután beszámoltak hogy többféle terem van,különböző stílusba kialakitva. Dzsungel,szavanna,óceán,kalóz. Az étlapot is úgy állították össze.
Nem csalódtam benne,igazán különleges hely. A szavanna teremben voltunk,bár az asztalfoglalásnál a kalózt választottam,de ott nem volt hely. Mert általában telt ház van,annyira népszerű. Tetszett itt is,a végén mindenhova bekukkantottunk,hogy lássam a többi helységet is. Koktéloztunk,majd előételt,főételt,és desszertet is fogyasztottunk. Nagyon finom volt minden,bősèges,tetszetős,izletes. Tetszett a nagy választék,és a frappáns fantázianevű ételek. Igazán kellemes estét töltöttünk el. Még a többi termet is szeretném kipróbálni,az étlapon szereplő pár különlegességgel egyetemben. A Dzsungel visszavár,remélem hamarosan találkozunk.