Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Dviki
1101
Fotói
1 fotó
Itt járt már

Dviki adatlapja

2Értékelés
1
1
0
1
Bemutatkozás
Igazi gourmet vagyok, imádok főzni és nagyon magas szinten is űzöm eme hobbit. Vannak akik inspirálnak ilyen Borbás Marcsi vagy Juliska néni a faluból. Az öreg néniknél jobban senki nem ismer régi magyar ételek elkészítésének taktikáit. Fontos számomra az egészség, nem használok fehér lisztet (azaz nagyon ritkán) és cukrot sem. Antal Vali-n keresztül megreformáltam az életünket tehát a bionomiát tartva igyekszem főzni.
Így utazok, így járok étterembe
Nem eszem bárhol és ahol vagyok sem eszem bármit. Nagyon nagy kritikus vagyok, főleg azért mert nálam az alapanyag rendkívül fontos. Nálam nincs étolaj otthon, sem margarin, olcsó tej vagy répacukor..Bioboltokban és termelőktől vásárolok, utálom a vegyszereket és a külföldi termékeket. Sajnos épp ezért ha én étterembe megyek nagyon körüljárom, hogy úgymond megérdemli e a hely, hogy oda bemenjek és a pénzem ott elköltsem. Különlegesnek kell lennie, ami nálam azt jelenti, hogy helyi termelőket támogat, tőlük vásárol, ad a kézműves készítésre, nem porból készít fagyit, nem olcsó tésztát vesz a metróba és főzi ki...Szóval nekem ritkán lehet jót kínálni. Van néhány dolog amivel kompromisszumot kell kötnöm ezt tudom. Az egyik ilyen, ha már étolajban van kisütve a keszeg, akkor viszont az olyan keszeg legyen, hogy az életem legjobbja legyen, ilyen Szigligeten Oszi bácsié. Ha már fehérlisztből készült a kenyér, akkor az olyan legyen, amilyen a Szabó Éváé Almádiban, kézzel gyúrt, fatüzelésű kemencében sült. Tehát teszek kivételt, de ezek ünnepi alkalmak és nem eszem minden nap őket...
Regisztráció2015.06.02
Utoljára itt2015.06.02

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2015. június 2.gyerekekkel járt itt
Ez a hely egy tévedés! Tévedés azt hinni, hogy ha valami már megy akkor menni fog, ha a Borbás Marcsi járt itt akkor bármit megtehetünk. . Nem egyszer jártam itt, sajnos nem én döntöttem a helyet illetően, így kénytelen voltam menni. A húsleves egy vicc! Pár kósza répa úszkál a felejthető lében.
2Ételek / Italok
2Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság
Kiváló 2015. június 2. járt itt
Imádnivaló szálloda, már sokszor voltunk és a különleges alkalmakat mindig itt tartjuk. A szálloda egy gyöngyszem napjainkban. Ahogy bánnak az emberekkel, nem mindennapi. Tisztaság rend, ízletes ételek, finom kávé, kedves kiszolgálás . . na és a szobák. . egyszerűen mennyei hely! Senki nem csalódik ha ide megy.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Bükkös Hotel & Spa Szentendre -